Borrel bereikbaarheidsalliantie A2: 23 februari

De Bereikbaarheidsalliantie A2 is uit de startblokken, tijd om de eerste resultaten met jullie te delen! In het kader van ‘een betere bereikbaarheid begint bij jezelf’ presenteren we de uitkomsten van de Goedopweg Mobiliteitsscans. Daarnaast praten we jullie bij over het actieplan voor de bedrijventerreinen De Wetering-Haarrijn en Lage Weide en de rol van de wegbeheerders hierbij.

We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan de  


Netwerkborrel
Bereikbaarheidsalliantie A2 

Woensdag 23 februari

16.30-18.30 uur (inloop vanaf 16.15u)  

Fietsenwinkel.nl 

Ambachtsweg 2, 3542 DG Utrecht

Aanmelden via info@a2alliantie.nl


Programma

In (fiets)stijl van de A2 Alliantie komen we dit keer samen bij de Megastore van Fietsenwinkel.nl. Naast voldoende tijd om bij te praten tijdens de borrel staat er een interessant inhoudelijk programma op de planning in samenwerking met Fietsenwinkel.nl en Hellorider.

In het kader van ‘een betere bereikbaarheid begint bij jezelf’, presenteren we de uitkomsten van de Goedopweg Mobiliteitsscans. Daarnaast praten we jullie bij over het actieplan voor de bedrijventerreinen De Wetering-Haarrijn en Lage Weide en de rol van de wegbeheerders. Aansluitend zal gastheer Fietsenwinkel.nl inzoomen op de e-bike als alternatief vervoermiddel naar werk en presenteren zij speciaal voor werkgevers op De Wetering-Haarrijn en Lage Weide een exclusieve kortingsactie waarmee zowel zakelijk als privé voordelig een e-bike aangeschaft kan worden in de Fietsenwinkel.nl Megastore op Lage Weide. Ook Hellorider komt met een aantrekkelijke actie en zal ingaan op alle mogelijkheden van zakelijke fietslease en alles wat daar bij komt kijken.

De borrel staat dus volledig in het teken van fietsen naar het werk en is bedoeld voor directies van deelnemende werkgevers aan de Bereikbaarheidsalliantie A2.
Ook aspirant leden van de Bereikbaarheidsalliantie en andere belangstellenden zijn van harte welkom! Vanuit iedere organisatie kunnen maximaal 3 personen deelnemen aan de borrel, dus neem vooral ook een relevante (HR/P&O) collega mee. En niet te vergeten, alle e-bikes in de Megastore zijn ook direct uit te proberen over de indoor-testbaan!  

We vernemen graag via info@a2alliantie.nl of we jullie ook mogen ontvangen de 23e.  


Extra informatie Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl heeft zich sinds vorig jaar volledig toegelegd op de verkoop en het onderhoud van elektrische fietsen. In 2021 heeft Fietsenwinkel.nl het voormalige Bigline pand op Lage Weide overgenomen, waar het een 5.500m2 E-bike Megastore van heeft gemaakt. Dit maakt het tot de grootste e-bike winkel van Nederland! Speciaal voor bedrijven en medewerkers op De Wetering-Haarrijn en Lage Weide biedt Fietsenwinkel.nl een exclusieve kortingsactie aan op alle elektrische fietsen in het assortiment. De korting kan oplopen tot honderden euro’s. Zowel voor het leasen als voor het zakelijk of privé aankopen van een e-bike, geldt een korting voor medewerkers van De Wetering-Haarrijn en Lage Weide! 

Extra informatie Hellorider – ‘Een fietsplan op basis van zakelijke fietslease, vrij van gedoe’ 

Het fiscaal gunstige fietsplan is terug van weggeweest. Geschikt voor elke werknemer, kostenneutraal voor de werkgever en het valt volledig buiten de WKR. Het fietsplan biedt volledige ontzorging op het gebied van beleid, implementatie én met minimale administratielasten. Met een zakelijke fietsleaseconstructie zorg je ervoor dat een medewerker al snel 30% voordeliger uit is in vergelijking met de aanschaf van de fiets.   

Wil jij zonder zorgen het fietsplan implementeren binnen jouw bedrijf? Dan ben je bij Hellorider aan het juiste adres! Hellorider biedt een volledig geautomatiseerd digitaal platform, een landelijk dekkend servicenetwerk en keuze uit meer dan 75 fietsenmerken. Welke fiets dan ook, je kunt het bij Hellorider leasen. 

Ben jij erg geïnteresseerd in fietslease en sta je te popelen om meer informatie hierover te krijgen? Kom dan naar de netwerkborrel op 23 februari!