Terugblik bijeenkomst Zero Emissie Stadslogistiek

Tijdens de bijeenkomst Zero Emissie Stadslogistiek op 8 maart is de aanleiding om een zero-emissiezone (ZE-zone) in te voeren gepresenteerd en hoe je hier binnen de logistieke sector tijdig op kunt inspelen. We bespraken welke mogelijkheden er zijn en hoe belangrijk de samenwerking in de regio hierin is.

Ronald van der Heide maakte een visueel verslag van de bijeenkomst: Verslag LPU bijeenkomst 08 maart 2023

Of bekijk voor gedetailleerde informatie de presentaties van de sprekers:

 

Wat horen graag jouw mening

  • Welke onderwerpen zou jij graag zien bij een volgende LPU bijeenkomst?
  • Met welk(e) onderwerp(en) zou je zelf binnen het LPU aan de slag willen?         

 

Ondertekening intentieovereenkomst

Om krachten te bundelen hebben de Hogeschool Utrecht, de gemeenten Amersfoort en Utrecht en de provincie Utrecht samen het Logistiek Platform Utrecht (LPU) opgericht. Tijdens de bijeenkomst op 8 maart 2023 tekenden de initiatiefnemers een intentieovereenkomst lees het persbericht.

 

Inschrijving als LPU-lid

We nodigen je van harte uit om aan te sluiten bij het LPU. Het platform is de verbindende schakel tussen partijen in de logistieke sector in de provincie Utrecht. Via het LPU kun je gemakkelijk kennis delen, ervaringen uitwisselen of mogelijkheden voor samenwerkingen onderzoeken. Heb je interesse? Meer informatie en aanmelden kan via deze logistiek platform Utrecht.

 

Vragen

Mocht je nog vragen hebben over de bijeenkomst of input willen leveren dan kun je contact opnemen met Majda Duran via mmvm@utrecht.nl.