Start “ik fiets naar mijn werk” campagne

Op zondag 21 maart is het voorjaar begonnen. Een mooie aanleiding om weer de fiets te pakken. En vanaf maandag goedkoper, gezonder en gezelliger samen coronaproof naar je werk te rijden.

De start van de lente is volgens Parkmanagement Lage Weide dan ook hét moment om de Ik Fiets app te installeren op je telefoon. Zo spaar je punten per kilometer. En die leveren weer mooie beloningen op.

Met deze actie start fase 2 van de Campagne Verkeersveilig Lage Weide. Het doel: meer mensen uit de auto en op de fiets naar het werk!

Je komt onze ‘ik fiets naar mijn werk’ uitingen op allerlei plaatsen tegen. Onder meer op banners in stellages langs de wegen op Lage Weide en op digitale banners via onze sociale media. Daar krijg je de komende weken dagelijks een leuke fiets update. Doe er je voordeel mee.

Drie handige links voor fietsers:

  1. Gebruik de gratis Fietsrouteplanner van de Fietsersbond.
  2. Fiets kapot? Bel de mobiele fietsenmaker (kijk bijvoorbeeld op www.freddemobielefietsenmaker.nl/ of www.fietsenwacht.nl/mobiele-fietsenmaker-utrecht/).
  3. Nieuwe fiets(accessoires) kopen? Daarvoor kun je op Lage Weide terecht bij o.a. E-bikez, Fietsenwinkel.nl en Vanmoof.


Maar nu eerst… downloaden die Ik Fiets app!