Ik Fiets Challenge winnaar Jenniffer

Dit voorjaar begon de Lage Weide Fiets Challenge. Tot 31 juli konden deelnemers met de Ik Fiets App al mooie aanbiedingen en prijzen uit de Ik Fiets App winkel bij elkaar sparen. Inmiddels zijn er nog mooie, extra prijzen verloot onder de deelnemers op Lage Weide. Een van de winnaars is Jenniffer, werkzaam bij Pacer op de Savannahweg.

Hoe kwam je erbij om mee te doen aan de challenge?

Ik fiets al jaren en ik heb de Ik Fiets app ook al jaren. Samen met nog een collega fiets ik veel naar het werk. Toen deze actie voorbij kwam via de nieuwsbrief wilde ik, samen met mijn collega, natuurlijk meedoen en heb ik gelijk de Lage Weide challenge ingevoerd.

 

Waarom fiets je graag naar je werk?

Het is toch veel leuker om te fietsen naar je werk. Zeker de korte eindjes, al fiets ik 18 kilometer met mijn e-bike naar het werk. Daar doe ik 45 minuten over. Het is beter voor je conditie, voor het milieu en de bereikbaarheid van Lage Weide natuurlijk. Daar draag ik graag een steentje aan bij.

 

Word je ondersteund door je werkgever om op de fiets naar het werk te komen?

Ik werk bij Pacer aan de Savannahweg. Zij ondersteunen fietsen naar je werk door daar ook de gewone vergoeding voor woon-werkverkeer voor te geven. Qua faciliteiten is er wel een douche, maar alleen in de herentoilet. Dat kan dus nog wel beter! Gelukkig kom ik met de e-bike en kom ik dus niet bezweet aan. Zo is het heerlijk om te fietsen.

 

Heb je nog collega’s die je over hebt kunnen halen ook de fiets te pakken en mee te doen met de challenge?

Nee, eigenlijk niet. De enige collega die ook altijd fietst is Lieuwe Boersma, ook één van de winnaars van de Lage Weide Challenge. Die doet alles op de fiets, eigenlijk net als ik. Maar meer collega’s heb ik nog niet over kunnen halen, dat zijn verstokte autorijders.

 

Wat ga je met je prijs doen?

Ik ga even goed rondkijken op de website of even langs de winkel van Fietsenwinkel.nl. Mooie nieuwe snelbinders bijvoorbeeld, die zou ik graag willen hebben.