Fiets naar je Werk Dag

Op 16 september is het Nationale Fiets naar de Werk Dag. Gazelle en Werken in Beweging trakteren fietsers op Industrieterrein Lage Weide dan op gratis fietsonderhoud!

Iedereen die kiest om te fietsen naar het werk verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Op 16 september is het daarom Nationale Fiets naar je Werk Dag. Gazelle en Werken in Beweging trakteren op die dag de fietsers op Lage Weide op een fietscheck, gratis klein onderhoud en een schoonmaaksessie voor hun fiets. Bekijk ook de video onderaan deze pagina!

Kom jij op 16 september met de fiets naar het werk? Breng jouw fiets dan naar de parkeerplaats van de HEMA aan de Atoomweg 60 voor een gratis fietscheck, klein onderhoud en een schoonmaaksessie! De monteurs van Gazelle zijn er vanaf 05.30 uur en op zijn laatst kan je om 15.30 uur je fiets weer ophalen.

LET OP: vol = vol. Er is ruimte voor ongeveer 100 fietsen, dus wees er op tijd bij! Aanmelden is niet nodig.

Het is afhankelijk van de drukte hoelang je moet wachten. Dus vertrek op tijd vanaf huis om even op je fiets te wachten. Of ga wandelend verder richting je werk en haal je fiets later op.

Werken in Beweging is een initiatief voor werkgevers van de Fietsersbond en Wandelnet. Op de website vind je als ondernemer alles om je werknemers vaker te laten lopen en fietsen naar, van en tijdens het werk.