De Fietskoerier Utrecht promoot bereikbaar Lage Weide

Sinds kort rijdt het team van De Fietskoerier Utrecht als ‘rijdende reclameborden’ voor Lage Weide door de stad. Omdat we meer fietsen en fietsbereikbaarheid uiteraard promoten, samenwerking belangrijk en waardevol vinden èn omdat er veel leuke bedrijvigheid is op Lage Weide en dat mag best wat meer in de picture staan.

Goede voorbeeld

De Fietskoerier Utrecht en Parkmanagement Lage Weide willen graag stimuleren dat mensen op de fiets naar hun werk gaan. Sterker: de fietskoeriers rijden de meeste fietskilometers TIJDENS hun werk. Dat is gezond, houdt de stad bereikbaar en is beter voor het milieu. 

Daarom werken beide organisaties graag met elkaar samen. En dat doen we al een tijdje met veel plezier. Onder meer bij de bezorging van cadeautjes voor alle ILW-leden, onderzoek naar fietsbewegingen en advies over betere en veilige fietsroutes op en naar Lage Weide: Samen is Leuker!

Vanaf nu kun je ze dus overal tegenkomen: de bakfietsen inclusief onze slogan ‘Met Parkmanagement Lage Weide kom je verder’. En die sluit weer perfect aan bij het motto van de Fietskoerier Utrecht: ‘Samen is leuker’.  De Fietskoerier fietst minstens een half jaar met beide logo’s door de stad. Een mooie promotie en een uiting van onze gezamenlijke ambities!

Zie ook lageweide.nl/bereikbaarheid/bereikbaarheidsalliantie-a2/