Uitnodiging P&O netwerkbijeenkomst: Actualiteiten Arbeidsmarkt

Op dinsdag 22 maart organiseert Parkmanagement Lage Weide samen met Van Bladel Advocaten de P&O Netwerkbijeenkomst Actualiteiten Arbeidsrecht: wat kunnen werkgevers in 2022 op het gebied van het arbeidsrecht verwachten?

De arbeidsrecht-specialisten van Van Bladel Advocaten zullen je bijpraten over o.a. de Europese richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden en de aangekondigde plannen in het coalitieakkoord. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en onderlinge discussie en uitwisseling van ervaring. We sluiten af met een top 3 van meest interessante uitspraken van 2021, waaronder één over #metoo.

Europese richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Uiterlijk op 1 augustus moet de Europese richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden in Nederland omgezet zijn in wetgeving. Dat brengt voor werkgevers diverse veranderingen mee. Zo wordt verplichte scholing kosteloos, is er een uitbreiding van de zogeheten informatieverplichting en kan de werknemer na verloop van tijd een Verzoek tot een meer voorspelbaar werkpatroon indienen bij hun werkgever. Dit zijn een aantal voorbeelden van de wijzigingen waar je je als werkgever nu op moet voorbereiden.

Programma

8.45 uur: Inloop
9.00 uur: Opening door Parkmanagement Lage Weide en voorstelronde
9.15 uur: Presentatie Hanneke Klinckhamers en Heleen Dammingh, Van Bladel advocaten
9.45 uur: Pauze met koffie en thee
9.55 uur: Vervolg presentatie, top 3 interessante uitspraken en vragen
10.15 uur: Afsluiting: wat neem je mee? Wat zie je graag een volgende keer als onderwerp?

Locatie
De Hofclub, Niels Bohrweg 121.

Aanmelden

Zet de eerste stap in de voorbereiding op de nieuwe wet- en regelgeving en meld je aan voor de P&O bijeenkomst op 22 maart via bobvandenberg@lageweide.nl.