promotieacties Lage Weide Werkt onder werkzoekenden

Misschien heb je ze wel gezien: de borden met verwijzing naar Lage Weide Werkt, hét vacatureplatform voor Lage Weide. Naast reguliere vacatures kun je hier ook je stageplaatsen op kwijt, wel zo handig met de naderende 2e helft van het studiejaar. De borden zijn te vinden bij publiekstrekkers op Lage Weide zoals Boulderhal Energiehaven, de Vineyard, DeFabrique en kringloopwinkel Wawollie.

De organisatie achter het vacatureplatform, Uw Stad Werkt, zocht bovendien werkzoekenden op in de stad. Zo waren ze op locatie bij de Werkwinkel Utrecht. Dankzij XXL touchscreen-displays konden tientallen geïnteresseerden geïnformeerd worden over de lokale en passende vacatures op lage weide.

Binnenkort worden er ook nog flyers met informatie over Lage Weide Werkt verspreid in de stad. Dus heb jij jouw bedrijf nog niet aangemeld voor dit gratis vacatureplatform? Doe dat nog snel en wordt gevonden door potentiële werknemers uit Utrecht. Ga naar www.lageweidewerkt.nl om jouw bedrijf en jouw vacatures aan te melden.