P&O netwerkbijeenkomst op 19 september: Strategische Personeelsplanning

In deze sessie kijken we naar jouw beleid op de iets langere termijn. Waar sta jij met jouw onderneming over 2 of 3 jaar? Wat is strategische personeelsplanning (SPP)? Wat komt erbij kijken? Wat betekent dit voor de bedrijfsvoering, in het bijzonder voor wat betreft personeel? Wat past bij jou en welke next step kun je zetten?

Durf jij verder te kijken dan je neus lang is?

Tijdens deze interactieve sessie moedigen we een levendige uitwisseling van ideeën en ervaringen aan, zodat we samen kunnen leren en groeien. Deel uw succesverhalen en de uitdagingen waar u tegenaan bent gelopen bij het implementeren van een effectief personeelsbeleid. Door te leren van de ervaringen van andere ondernemers, kunt u waardevolle inzichten opdoen die u kunt toepassen in uw eigen organisatie. Dit is ook een unieke kans om tips en best practices te delen over wat wel en niet werkt in het aantrekken en behouden van talent. Of het nu gaat om flexibele werktijden, een inclusieve werkomgeving of creatieve wervingsstrategieën, we willen horen wat voor u heeft gewerkt. Samen kunnen we een nieuwe aanpak van personeelsbeleid ontwikkelen die niet alleen de huidige uitdagingen aankan, maar ook een veerkrachtige en duurzame basis legt voor de toekomst van uw onderneming.

Leerdoelen:

  • Begrip van SPP: Leer de kernprincipes van Strategische Personeelsplanning en hoe deze in uw organisatie toe te passen om bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.
  • Effectieve Personeelsstrategieën: Ontdek best practices en innovatieve methoden om talent aan te trekken en te behouden, inclusief flexibele werkarrangementen en inclusiviteit.
  • Leren van andere ondernemers op Lage Weide: Verwerf inzichten uit de ervaringen van andere ondernemers en pas deze toe in uw eigen personeelsbeleid en bedrijfsvoering.

 

Programma:

08.30 – 09.00 uur Inloop met koffie/thee

09.00 – 09.05 uur Welkom door Hoda Hamdaoui (Projectmanager Arbeidsmarkt)

09.05 – 10.00 uur Sessie Strategische personeelsplanning door Marc Samuels en Pieter Vermeer (van www.nlwerktaanwerk.nl)

10.00 – 10.15 uur Pauze met een hapje

10.15 – 10.45 uur Vervolg sessie

10.45 – 11.00 uur Matchingsmoment en netwerken

11.00 – 11.15 uur Rondleiding DUS

 

Aanmelden

Wil jij er op 19 september bij zijn? Meld je aan via strategische-personeelsplanning.eventbrite.nl/ of neem bij vragen contact op met Hoda Hamdaoui via hodahamdaoui@lageweide.nl