P&O Netwerkbijeenkomst: Lage Weide fietst

HET PROGRAMMA VAN DEZE P&O BIJEENKOMST WORDT VERPLAATST NAAR KOMEND VOORJAAR.

Door de aangescherpte coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk op 1,5 meter afstand fietsen uit te proberen bij Fietsenwinkel.nl. Er wordt een vervangend programma georganiseerd voor 23 november.

Datum: 23 november, 16.00-19.00 uur
Met medewerking van: Parkmanagement Lage Weide, Fietsenwinkel.nl, Hellorider en Goedopweg
Aanmelden via: daanvanhaarlem@lageweide.nl

Wat is het P&O Netwerk van Lage Weide?

Bij het P&O Netwerk zijn al ongeveer 80 bedrijven aangesloten. Vier keer per jaar is er een netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn exclusief voor (HR-) directeuren en P&O-managers van bedrijven op Lage Weide. Doel van deze bijeenkomsten is kennis- en informatie-uitwisseling. Door elkaar te helpen en samen te werken bouwen we aan een Lage Weide dat aantrekkelijk is om te werken. Parkmanagement Lage Weide helpt bedrijven met concrete acties, zoals taalles, BHV-trainingen en interessante sprekers.

Lage Weide fietst

Op 23 november 2021 staat de vierde P&O Netwerkbijeenkomst van 2021 op het programma. We hebben een interessant en veelzijdig programma samengesteld dat volledig in het teken staat van fietsen en duurzaam vervoer. Zo zal Fietsenwinkel.nl inzoomen op de e-bike als alternatief vervoersmiddel naar werk en presenteren zij speciaal voor werkgevers en werknemers op Lage Weide een exclusieve kortingsactie waarmee zowel zakelijk als privé voordelig een e-bike aangeschaft kan worden in de Fietsenwinkel.nl Megastore op Lage Weide. Hellorider gaat in op alle mogelijkheden voor bedrijven voor de zakelijke fietslease en alles wat daar bij komt kijken. Goedopweg geeft een presentatie over duurzame mobiliteit in de breedte, waar het nut van fietsen naar je werk zal worden toegelicht. Dit alles na een introductie en hartelijk welkom van het P&O Netwerk.

Programma P&O Netwerkbijeenkomst bij Fietsenwinkel.nl:

16.00-16.15u Inloop
16.15-16.25u Introductie & Welkom P&O Netwerk
16.25-16.45u Presentatie Goedopweg
16.45-17.05u Presentatie Fietsenwinkel.nl
17.05-17.25u Presentatie Hellorider
17.25-18.15u Uitproberen e-bikes en individuele uitleg
18.15-19.00u Borrel en napraten

Inhoudelijk deel programma:

Introductie & Welkom P&O Netwerk
Een korte introductie met een hartelijk welkom aan alle aanwezigen van het P&O Netwerk. Wat zijn de plannen voor 2022? En waar kun je als bedrijf op aanhaken? Daarnaast gaan we dieper in op de Matchtafel Lage Weide en andere ontwikkelingen op het gebied van Arbeidsmarkt op Lage Weide.

Presentatie Goedopweg
De druk op de wegen neemt weer flink toe, met alle bekende gevolgen van dien. Maar gelukkig kan dit anders! De automobilist van nu is namelijk de fietser van de toekomst. Hoe? Daar vertelt Wouter de Valk van Goedopweg je alles over.

Wouter helpt als mobiliteitsadviseur werkgevers in regio Utrecht op weg naar duurzame mobiliteit. Met een scan wordt glashelder waar de kansen liggen en hoe je deze kunt verzilveren. Praktisch en toekomstgericht. En wil je hiermee aan de slag? Dan helpt Goedopweg je verder met het maken van een nieuw mobiliteitsbeleid. Zonder kosten.

Presentatie Fietsenwinkel.nl
Fietsenwinkel.nl heeft zich sinds vorig jaar volledig toegelegd op de verkoop en het onderhoud van elektrische fietsen. Dit jaar heeft Fietsenwinkel.nl het voormalige Bigline pand op Lage Weide overgenomen, waar het een 5.500m2 E-bike Megastore van heeft gemaakt. Dit maakt het tot de grootste e-bike winkel van Nederland! Speciaal voor bedrijven en medewerkers op Lage Weide biedt Fietsenwinkel.nl een exclusieve kortingsactie aan op alle elektrische fietsen in het assortiment. De korting kan oplopen tot honderden euro’s. Zowel voor het leasen als voor het zakelijk of privé aankopen van een e-bike, geldt een korting voor medewerkers van Lage Weide!

 

Presentatie Hellorider – ‘Een fietsplan op basis van zakelijke fietslease, vrij van gedoe’
Het fiscaal gunstige fietsplan is terug van weggeweest. Dit fietsplan is geschikt voor elke werknemer, is kostenneutraal voor de werkgever en valt volledig buiten de WKR. Het fietsplan biedt volledige ontzorging op het gebied van beleid, implementatie en met minimale administratielasten. De zakelijke fietsleaseconstructie zorgt ervoor dat een medewerker al snel 30% voordeliger uit is in vergelijking met de aanschaf van de fiets. 

Wil jij zonder zorgen het fietsplan implementeren binnen jouw bedrijf? Dan ben je bij Hellorider aan het juiste adres.

Hellorider biedt een volledig geautomatiseerd digitaal platform, een landelijk dekkend servicenetwerk en keuze uit meer dan 75 fietsenmerken. Welke fiets dan ook, kan je bij ons leasen.