P&O netwerkbijeenkomst: De grenzen van Parttime werken op 4 juni

Is jouw organisatie klaar voor de parttime revolutie? P&O netwerk Lage Weide en NLWerktaanwerk nodigen je graag uit voor een boeiende sessie specifiek gericht op de kansen en uitdagingen van parttime werken. Op 4 juni zijn we vanaf 8.45 uur welkom bij het bedrijf HB RTS, gevestigd aan de Fermiweg 41.

Omgaan met Parttime werken in jouw bedrijf

Bijna de helft van de Nederlandse beroepsbevolking werkt in deeltijd en dat aantal zal verder toenemen. Hoe kun je als werkgever parttime posities effectiever inzetten om talent aan te trekken en te behouden in een steeds flexibelere arbeidsmarkt? Ontdek de grenzen en mogelijkheden van deeltijdwerk tijdens onze bijeenkomst voor HR-managers. Hoe kan je bijvoorbeeld iemand 8 of 16 uur per week succesvol inzetten in je organisatie? Heb je een bepaalde ondergrens qua uren en zou je het werk anders kunnen inrichten om het minimumaantal uur te verlagen?

In een tijd waarin work-life balans steeds belangrijker wordt, verkennen we innovatieve benaderingen om parttime werk aantrekkelijker te maken. We delen praktijkvoorbeelden en strategieën die je kunnen helpen om een divers en tevreden personeelsbestand op te bouwen. Dit is een unieke kans om van en met elkaar te leren, er is ook volop ruimte om andere HR-vraagstukken met elkaar te bespreken omdat het een interactieve netwerkbijeenkomst is.

Ben je klaar om:

  • …de voordelen van parttime werk volledig te benutten?
  • …innovatieve werkstructuren te ontwerpen die talent aantrekken?
  • …je strategieën voor werknemersbinding opnieuw te evalueren?
  • …je netwerk met andere ondernemers en HR-experts te vergroten?

Programma

8.45 uur: Inloop met koffie en thee

9.00 uur: Welkom door Hoda Hamdaoui

9.05 uur: Pieter Vermeer van NLwerktaanwerk

9.35 uur: Korte pauze en matching moment

10.00 uur: Deel 2

10.30 uur: Netwerkmoment

10.45 uur: Rondleiding HB RTS

Locatie

HB RTS

Fermiweg 41

3542 CB Utrecht

 

Aanmelden

Wil jij er op 4 juni bij zijn? Meld je dan nu aan via partime-werken.eventbrite.nl. Of neem bij vragen contact op met Hoda Hamdaoui via hodahamdaoui@lageweide.nl