P&O netwerkbijeenkomst: Actualiteiten Arbeidsrecht op 21 november

Het arbeidsrecht blijft altijd in beweging. Daarom blikken we tijdens deze bijeenkomst op dinsdag 21 november alvast vooruit naar 2024 met Nick Ottevanger namens Goedopweg- en Ralph Jan van der Ham & Gust Depla namens Holla legal & tax.

 

Registratie van zakelijk woon-werkverkeer

Goedopweg helpt met vernieuwende en praktische oplossingen bedrijven en organisaties met hun mobiliteit. Zo maken ze onze drukke regio Utrecht beter bereikbaar én beter leefbaar.

We zoomen met Nick Ottevanger in op de registratieplicht van zakelijke woon-werkverplaatsingen (vanaf 100 werknemers ) & duurzaam mobiliteitsbeleid. Thema’s die hij behandelt zijn reiskostenvergoeding, elektrificeren van het wagenpark, mobiliteitsbudget, vergoeding voor first- en last mile-oplossingen en vergoeding voor fiets, OV en lopen.

 

Aanpassingen minimumloon en het concurrentiebeding

Holla legal & tax levert juridisch en fiscaal advies aan (internationale) cliënten in het midden- en grootzakelijk segment en (semi) publieke instellingen. Het team Arbeidsrechtspecialisten heeft ruime ervaring binnen alle facetten van het arbeidsrecht. De focus ligt op de advisering van en het procederen voor werkgevers. Partner Arbeidsrecht Ralph Jan van der Ham en collega Gust Depla nemen ons mee in wat er in 2024 gaat veranderen. Bijzondere aandacht is er voor de aanpassingen ten aanzien van het minimumloon en het concurrentiebeding. En ook vertellen ze meer over wat er nu precies gaat gebeuren ten aanzien van de inhuur flex en in het bijzonder ZZP’ers én hoe risico’s voor eigen organisatie te voorkomen. We sluiten af met een “vragenuurtje’ Arbeidsrecht voor wie wat heeft, dit is individueel.

 

Programma

08.30 – 09.00 uur: Inloop

09.00 – 09.05 uur: Welkom door Hoda Hamdaoui

09.05 – 09.35 uur: Nick Ottevanger namens Goedopweg

09.35 – 10.05 uur: Ralph Jan van der Ham en Gust Depla namens Holla legal & tax

10.05 – 10.15 uur: Korte pauze

10.15 – 10.40 uur: Vervolg

10.40 – 10.45 uur: Matching moment

10.45 – 11.00 uur: Rondleiding én “vragenuurtje” Arbeidsrecht

 

Locatie

Sarpi Remediation B.V. | SARPI-VEOLIA

Isotopenweg 15, 3542 AS Utrecht

 

Aanmelden

Wil jij er op 21 november bij zijn? Meld je aan via: actualiteiten-arbeidsrecht.eventbrite.nl. Of neem bij vragen contact op met Hoda Hamdaoui via hodahamdaoui@lageweide.nl