Parttime Campagne Lage Weide: Potentiële werknemers op bezoek!

Afgelopen week bezochten een aantal werkzoekenden een viertal bedrijven op Lage Weide. De geslaagde bedrijfsexcursies zijn in samenwerking met het WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht, het Leerwerkloket en diverse bedrijven op Lage Weide georganiseerd.

Op dinsdag 25 juni trapten we af bij Coolblue waar de bezoekers een rondleiding kregen bij de afdeling Witgoed Refurbished Reparaties. Zo maakten ze kennis met de schoonmaak en reparatie van witgoed (upcycle). De interesse was zichtbaar af te lezen van de gezichten van de bezoekers. “Vandaag was een groot succes! De club heeft leuk meegedaan en onze medewerkers waren ook enthousiast. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.”, aldus teamleider Jelle Kamstra.

Het tweede bedrijf was HB-RTS, waar de bezoekers kennismaakten met de professionele reiniging van pallets, kratten en palletboxen. Het is best indrukwekkend om daar tussen onder andere de bekende blauwe kratten te staan van de AH. Ook hier was de ervaring positief.

Donderdag 27 juni startte de groep weer in de ochtend bij EventRent. Na een filmpje over het bedrijf en hun werkzaamheden volgde een rondleiding. De twee medewerkers van EventRent namen de bezoekers mee in de wereld van standbouw, interieurbouw, montage, assemblage, professionele schoonmaak van voertuigen en al het andere wat erbij komt kijken. Iedereen werd uitgezwaaid met een goed gevulde goodiebag!   

Het laatste bedrijf waar de werkzoekenden welkom waren was Hotel Carlton President. Dit 4 sterren hotel ademt parttime werken met zijn uber flexibiliteit. “If you have to pick up your kids at twelve, you can plan to work until then”, dit waren de woorden van Operations Manager Eric Ruitenberg. Iedereen werd ook goed aan het werk gezet door in duo’s een hotelbed volgens de richtlijnen van Carlton President op te maken. Goed om te weten dat elke deelnemer met vlag en wimpel geslaagd was!

Na het harde werken werden de bedrijfsbezoeken afgesloten met een heerlijke vegetarische lunch voor alle werkzoekenden, aangeboden door Parkmanagement Lage Weide in de Hofclub.

Vervolg in het najaar

Op dit moment zijn we aan het inventariseren wie waar interesse heeft om de juiste matches te maken. En wellicht voel je hem al aankomen… dit is zeker voor herhaling vatbaar dus we gaan in het najaar weer een excursie plannen voor nieuw potentieel!

Heb je ook mensen nodig net als HB-RTS, ben je ook trots op je bedrijf zoals EventRent & Het Carlton President Hotel en wil je het delen met werkzoekenden net als CoolBlue? Neem contact op via hodahamdaoui@lageweide.nl en we kijken samen hoe de excursie in te vullen is en wanneer we jouw bedrijf een uurtje bezoeken!