Opleidingsmogelijkheden via IT Career Center Utrecht

De ICT-arbeidsmarkt schreeuwt om goede professionals. Sterker nog, er is geen vakgebied waar de spanning op de arbeidsmarkt zo hoog is als in de ICT. Op dit moment zijn er meer dan 14.000 vacatures in de Provincie Utrecht. Een opgave waar het IT Career Center Utrecht  (ICCU) aan werkt door middel van het aanbieden van opleidingsmogelijkheden.

ICCU is een publiek private samenwerking tussen NOVI Hogeschool, Hogeschool Utrecht, ROC Midden Nederland, de Gemeente Utrecht en regionale werkgevers, waarin de belangrijkste IT-beroepsopleidingen worden samengebracht onder één label. We bundelen hierin onze opleidingen die gericht zijn op in- en doorstroom in de IT.

Activiteiten ICCU

ICCU houdt zich bezig met een drietal activiteiten:

Opleidingsadvies
We helpen deelnemers bij hun keuze voor een passende opleiding. Elke deelnemer ontvangt een passend advies ten aanzien van onderwijs, leervorm en studierichting.

Onderwijs
We bieden een breed assortiment van IT beroepsopleidingen die zowel de instromer helpt om zich om te scholen naar een junior rol waar regionaal grote vraag naar is, als professionals die een volgende stap willen maken in hun IT-carrière.

Carrière coaching
We bieden elke deelnemer begeleiding bij zijn of haar volgende stap in zijn carrière. Of dat nu is door persoonlijke coaching of bijvoorbeeld het bijwonen van sollicitatietrainingen.

Contact

ICCU wil graag in contact komen met ondernemers en/of HR verantwoordelijkheden van Lage Weide die kansen zien voor huidige werknemers of instroom van nieuwe. Samen kunnen we kijken op welke wijze we onze activiteiten kunnen laten aansluiten op de behoefte aan passend geschoolde IT’ers. Meer weten? Neem dan een kijkje op www.iccu.nl of mail naar info@iccu.nl