Onderzoek naar Re-integratie door ZINZIZ

ZINZIZ is op zoek naar werkgevers (direct leidinggevende of HR) die ervaring hebben met re-integratie van nieuwe werknemers of vertrekkende medewerkers vanuit een 2e spoortraject, en die het interessant vinden om perspectieven te delen in een denktank. Deze denktanks zijn onderdeel van een lopend project waarbij we een aanpak ontwikkelen die zowel de cliënten, werkgevers als professionals helpt tijdens de re-integratietrajecten. Hiervoor gebruiken we kennis uit de wetenschap, maar is jouw kennis en ervaring essentieel.

In dit project werken we samen met re-integratiebureau Fith en Janske van Eersel (expert op rouw rondom werkverlies). Ook zijn bij dit project al een aantal werkgevers betrokken zoals KLM en Hago zorg. De integrale aanpak is gericht op zowel werknemers, werkgevers als re-integratiebegeleiders en biedt voor elke doelgroep gerichte handvatten vanuit het Integratief GedragsModel (IGM). Een nieuwe insteek om dit model te toetsen bij nieuwe doelgroepen en situaties.

Dit project loopt van 2023 tot en met 2026. Er zullen 3 à 4 denktanks per jaar plaatsvinden. Je hoeft geen toezegging te doen dat je het hele project mee zal doen, tussendoor stoppen is oké. ZINZIZ is op zoek naar zowel grote als kleine werkgevers, omdat context en behoeften verschillend kunnen zijn en we zowel de grote als kleine werkgevers willen bedienen met de uiteindelijke aanpak.

Voor aanvullende informatie zie de flyer en mocht je vragen hebben of geinteresseerd zijn, stuur dan een bericht naar bob@zinziz.nl