Meer jongeren in uw bedrijf? Doe mee aan Match2Work

In september starten weer honderden 4e jaars Utrechtse mavo-ers die graag in groepjes van ongeveer 3-5 iets voor jouw onderneming willen bedenken, doen, uitvoeren binnen het Project Match2Work (video). De jongeren komen voor het grootste deel van de richting Economie (70%), Techniek, Zorg&Welzijn en Landbouw/Groen.

Zo ziet het programma eruit en dit is je winst: 3-5 potentiële jonge stage- of werknemers en positieve bekendheid van jouw bedrijf

Dit programma is geen stage. De studenten werken de gehele tijd (60-80 uur) op school onder begeleiding van hun docent aan jouw opdracht, maar komen ook in contact met jouw bedrijf, zoveel je wenst. Je krijgt hulp bij het bedenken van een geschikte casus voor de studenten; dat wordt in 1 gezellige (avond)-sessie (max. 1,5 u) met mede-werkgevers van o.a. Lage Weide geregeld. Er is veel belangstelling voor duurzaamheid en logistiek, maar ook voor promotie (meer voorbeelden in de flyer). Tijdens de matchingsavond (max. 1,5u) kom je in contact met de begeleidende docenten en kiezen zij de casussen uit voor hun klassen. De docenten begeleiden de studenten. Het enige dat u nog doet is de studenten minimaal één keer op jouw bedrijf ontvangen (max. 1,5 uur) en aanwezig op het grootse Eindevent waar ouders, jongeren, docenten en werkgevers bijeenkomen. Jongeren leren dankzij dit project jouw bedrijf kennen en stappen sneller over de drempel als zij een stage of (bij-)baan gaan zoeken!

Reserveer nu 1 van de 10 gratis plekken

Reserveer jouw gratis deelname via deze link!

In de deze PDF lees je de motivatie en wanneer en wanneer de bijeenkomsten zijn. De bijeenkomst zijn allemaal in het Amadeus Lyceum in Vleuten. Bekijk ook de website of doe mee aan een infosessie speciaal voor Lage Weide werkgevers op:

Alvast voor in je agenda als je meedoet

1) inschrijven via de projectwebsitevermeld ‘Lage Weide korting’ 

2) Casus maken met medewerkgevers: do. 29 september 19.30-21.00 uur

3) Matchingsavond casussen/docenten: do. 13 oktober 19.30-21.30 uur

4) Eindevent ouders, jongeren, docenten en werkgevers: di. 24 januari 19.30-21.30 uur