Match-dag Exodus op 31 maart

Exodus is een organisatie die ex-gedetineerden begeleidt naar werk. Daarom zijn zij altijd op zoek naar werkgevers die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt (o.a. deelnemers van Exodus) de kans willen geven op een baan en/of opleiding. Het geven van deze kans is een belangrijk onderdeel van de re-integratie op de arbeidsmarkt.

Om deze reden organiseert Exodus voor de tweede keer een Match-dag. Het doel is om mensen breed kennis te laten maken met jullie werkzaamheden/ mogelijkheden, opleidingen en om jullie de ruimte te geven jullie opleidingen en werkzaamheden te promoten.

Details Match-dag:

Datum: vrijdag 31 maart 2023
Tijd: 13:30 -17:30 uur
Locatie: De Moestuin, Laan van Maarschalkerweerd 2, 3585 LJ Utrecht

Er wordt gezorgd voor koffie, thee, fris e.d. Wanneer je je hiervoor aanmeldt, reserveert Exodus voor jou een tafel in de zaal waarmee/waarop je je stand kan inrichten.

De werkzoekenden zijn bewoners van verschillende zorgorganisaties uit regio Midden Nederland en hebben een uiteenlopende opleidingsachtergrond en werkgeschiedenis. De werkzoekende zijn welkom vanaf 14:00 uur, dus voor jullie ruim de gelegenheid om je stand op te bouwen.

Tip: neem een aanmeld/informatielijst mee, waar werkzoekenden hun gegevens kunnen achterlaten.

Geef je vóór 1 februari 2023 op bij Marit Blokland, via m.blokland@exodus.nl We hopen jullie te ontmoeten op 31 maart 2023.