Lage Weide lunch meet-up: spreekuur succesvol vinden en binden personeel!

Op donderdag 27 juni organiseren we de laatste Lunch Meet-up voor de zomer voor ons P&O-netwerk. Tijdens het spreekuur gaan we vrijblijvend in gesprek over de uitdagingen waar ondernemers en HR-professionals op Lage Weide tegenaan lopen.

Opgeven is fijn, zodat we voldoende lunch kunnen regelen. Wees welkom en graag tot binnenkort!

Uitdagingen en oplossingen

Vanaf eind februari tot de zomer organiseren we in samenwerking met NLwerktaanwerk maandelijks een meet-up rondom arbeidsmarktuitdagingen voor ons P&O-netwerk. Het inzetten van parttimers is één van de kansen die werkgevers kunnen pakken om nieuwe kandidaten te werven. Door de krappe arbeidsmarkt is er veel concurrentie en is het vinden en ook het behouden van personeel soms lastig. Tijdens het spreekuur gaat NLwerktaanwerk-regisseur Pieter Vermeer hierover in gesprek met ondernemers en HR-professionals op Lage Weide. 

Wat voel je als uitdaging en welke oplossingsrichtingen zijn hiervoor? Je krijgt tips over nieuw talent aanboren, over werk anders organiseren en over het binden van het huidige personeel. Wil jij werken aan een strategische personeelsplanning en een magneet worden voor talent? Wil je bijvoorbeeld ontdekken hoe je met jobcarving ook parttimers aan je kunt binden? Of heb je andere vragen? 

Meld je dan nu aan en voor deze kleinschalige meet-up. Wil je liever 1-op-1 advies? Stuur dan een mail naar Pieter Vermeer op pwvermeer@gmail.com

  • Datum meet-up:
    • 27 juni.
  • Aanvang: 11.30 uur om te netwerken, start meet-up 12.00 uur
  • Einde: 13.00 uur en tot 13.30 uur ruimte om onderling te netwerken
  • Locatie: Hofclub Werken & Vergaderen, Niels Bohrweg 121 
  • Lunch: Verzorgen wij, dus meld je aan!
  • Voor wie? Ondernemers vanaf 3 medewerkers
  • Meer info over NLWerktAanWerk? Kijk op www.nlwerktaanwerk.nl en doe alvast de online scan!

Meer info en aanmelding kan hier:

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-WnJrRVA5keMSIzO5xELRJGVWA29WylJbYqsKOW8JfkUo7A/viewform