Doe mee met de Techniek Doe Dag 2024

Op zaterdag 21 september 2024 van 10.00-14.00 uur is het alweer de vierde editie van de Techniek Doe Dag. Dé dag voor mensen die zich willen oriënteren op het werken in de techniek, georganiseerd op Lage Weide.

De Techniek Doe Dag (TDD) is een jaarlijks evenement voor iedereen die wil oriënteren naar werken in de techniek. Het motto van de TDD is “Steek je handen uit je mouwen en beleef de wereld van techniek.” En dat is precies wat wij nastreven, namelijk beleven door te doen! De TDD is voor iedereen, iedereen is welkom! 

De organisatie van de TDD is een initiatief van Servicepunt Techniek. In dit servicepunt bundelen verschillende (sector)partijen hun krachten samen ter versterking van de regionale technische arbeidsmarkt.  

Maar de TDD wordt vooral mogelijk gemaakt door ongeveer 35 enthousiaste bedrijven met ontzettende leuke en inspirerende technische doe-activiteiten. Het belangrijkste is dat je zelf een doe-activiteit aanbiedt die past bij jouw organisatie! Doe je ook mee?

 

Aanmelden of heb je vragen?

Laat het vóór 1 juli weten of je er bij bent aan de Niels Bohrweg 121, Utrecht

Neem voor aanmelden of vragen contact op met Hoda Hamdaoui, via hodahamdaoui@lageweide.nl.


We zien je graag!

Klik op onderstaande link voor een sfeerimpressie van de Techniek Doe Dag 2023
techniek doe dag juni 2023 (youtube.com)

Mocht je een leuk filmpje hebben van jouw organisatie op YouTube, stuur deze dan mee bij de aanmelding. Deze kunnen wij vertonen op de Techniek Doe Dag.