Deel je stageplaatsen gratis op Lage Weide Werkt

Het vacatureplatform www.lageweidewerkt.nl is vanaf nu uitgebreid met een stagemodule. Met deze module helpen we jongeren om stageplaatsen bij werkgevers op Lage Weide te vinden.

Meld jouw stagevacatures aan door een mail te sturen naar lageweide@uwstadwerkt.nl. Nog niet aangemeld op Lageweidewerkt? Dit kan kosteloos via: www.lageweidewerkt.nl/bedrijf-aanmelden

Wat is Lage Weide Werkt?
Lage Weide Werkt is een gratis platform voor alle werkgevers van bedrijventerrein Lage Weide. Werkzoekenden uit de omgeving kunnen op het platform terecht voor een overzicht van de bedrijven en de openstaande vacatures op Lage Weide! Lage Weide Werkt heeft als doel om alle bedrijven van het bedrijventerrein en inwoners in de directe omgeving bij elkaar te brengen. Door inwoners lokaler te laten werken draagt het platform bij aan de vermindering van het woon-werkverkeer en de bevordering van de sociale cohesie en de lokale economie in de stad.

De initiatiefnemers van Lage Weide Werkt
Het platform Lage Weide Werkt is een initiatief van Parkmanagement Lage Weide, de Europese Unie – Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en Ondernemersfonds Utrecht, die samen het vacatureplatform mogelijk hebben gemaakt. 

Meer weten?
Heb je een onderneming op bedrijventerrein Lage Weide of heb je interesse in werken op het bedrijventerrein, en heb je een vraag over het platform? Neem dan contact op via lageweide@uwstadwerkt.nl.