Veilig Ondernemen Challenge

Doe mee en win een gave kluis voor thuis!

  1. Schrijf u in voor de online kick-off op 8 februari
  2. Ontvang instructies voor de 20-dagen challenge in uw mailbox
  3. win een boekkluis of een van de andere leuke prijzen

Veel mensen werken nu vanuit huis en dat levert ideale omstandigheden voor inbrekers op. Daar kunt u praktische acties tegen ondernemen. Want voorkomen is beter dan genezen. Maar Veilig Ondernemen is veel meer dan dat. Denk maar aan brandveiligheid van uw pand en uw voorraden. Aan een schone, prettige bedrijfsomgeving waar uw medewerkers en klanten zich op hun gemak voelen. Schoon, heel en veilig. Dat zijn de kernwoorden van deze challenge.

Dagelijks zichtbaar resultaat

In twintig dagen gaan de facility managers, KAM managers en anderen op Lage Weide dagelijks aan de slag met eenvoudige tips en opdrachten van experts die bij de politie, brandweer, Interpolis en de parkmanagement organisatie werken. Met zichtbare, concrete resultaten voor de ondernemer. En een veiliger bedrijventerrein. Want het hoeft niet duur te zijn, er zijn eenvoudige verbeteracties op te pakken en kost minder tijd dan u zou denken. Het is gewoon een kwestie van aan de slag gaan. Wij helpen u om in actie te komen en resultaat te boeken binnen een maand.

En het leuke is: omdat we ook ervaringen met elkaar uitwisselen in de LinkedIn deelnemersgroep, versterkt u ook uw netwerk met collega’s die tegen dezelfde dingen aanlopen als u. Gedeelde smart is halve smart en gedeeld succes is dubbel feest!

Deze challenge kost normaal gesproken € 5.000,- per groep, maar kan Parkmanagement Lage Weide mede dankzij de hulp van Politie, Brandweer, Gemeente Utrecht, Rabobank, Interpolis en een EFRO-bijdrage van de Europese Unie gratis worden aangeboden. Deelname is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. En er zijn mooie prijzen te winnen!

8 februari: kick-off met online pub quiz

We starten met een online kick-off bijeenkomst inclusief vrolijke pub quiz op maandag 8 februari om 16 uur. Meteen een mooi moment om kennis te maken met de andere deelnemers en de wijkagent, Erik Schep.

Vanaf 9 februari krijgt u vervolgens dagelijks een mini-opdracht in uw mailbox:

  • Dag 1-5: tips van de politie
  • Dag 6-10: tips van de brandweer
  • Dag 11-20: tips van Rabobank, Interpolis en Parkmanagement Lage Weide

Doet u mee?

Stuur een mail naar info@lageweide.nl of bel eerst met Roeland Tameling via 06-17453490.