Lage Weide dankzij challenge stuk veiliger

Van begin februari tot en met 9 maart deden ongeveer 40 facility managers en andere betrokkenen op Lage Weide mee aan de Veilig Ondernemen Challenge Lage Weide. Met als resultaat: een schoner en veiliger bedrijfsomgeving.

Dagelijks voerden de deelnemers een eenvoudige opdracht uit van de politie, brandweer, verzekeraar en Parkmanagement Lage Weide. Voor de echte fanatiekelingen waren er ook pro-tips, waarmee vooral grotere bedrijven hun voordeel konden doen.

Een paar citaten uit de verzamelde feedback:

  • “Prima te doen. Ik ervaar wel dat we in onze organisatie veel goed geregeld hebben, maar dat er in bijna iedere opdracht wel puntjes zijn om eens na te vragen of eea solide in elkaar zit bij ons.”
  • “Zeker leuk om mee te doen. Daarbij de bonus dat we weer een keer kijken naar de zaken die we voor gewoon bestempelen. Jammer dat het zo snel voorbij gaat!”
  • “Het zijn goede opdrachten en ik ben er in ieder geval erg positief over. Ik hoop dan ook dat deze challenge een mooi vervolg gaat krijgen in 2021 en de toekomst van Lage Weide.”

Alle opdrachten staan in de besloten LinkedIn groep, dus iedereen die in de herkansing wil kan zich nog aanmelden op www.linkedin.com/groups/13942235/.

De afronding van de challenge is tevens de start van een wekelijkse Veilig Ondernemen tip op Lageweide.nl. Doe er uw voordeel mee!