Bestuurslid U-Safe gezocht

WAT GA JE DOEN?

Vereniging U-Safe waarborgt de kwaliteit van het cameratoezicht, collectieve surveillance en alarmopvolging voor de aangesloten bedrijventerreinen in de gemeente Utrecht. Ook Lage Weide is hier natuurlijk bij aangesloten.

Geen wonder, want ILW stond aan de wieg van U-Safe. En tot op de dag van vandaag vertegenwoordigen we de ondernemersbelangen in deze vereniging. De U-Safe aanpak is succesvol en dat willen we graag zo houden. Daarvoor hebben we ook jou nodig.

Dat betekent als U-Safe bestuurslid meedenken en besluiten nemen tijdens de vergaderingen, eens per drie maanden. Dat zal je hooguit 1 dagdeel in de maand kosten.

 

WAT MAG JE KUNNEN?

Veilig Ondernemen is een van de steunpilaren van het parkmanagement op Lage Weide Daarom zoeken we voor het U-Safe bestuur mensen die

  • Gevoel voor bestuurswerk hebben, oplossingsgericht zijn en houden van effectief vergaderen
  • Breder kunnen en willen denken dan het belang van hun eigen bedrijf (dat natuurlijk op Lage Weide gevestigd is) . Sterker: je draagt graag bij aan een veiliger Utrecht!
  • Interesse hebben in de dingen waar we bij ILW mee bezig zijn in samenwerking met U-Safe

WAT BIEDEN WIJ?

  • Werken in een compact en betrokken team van bestuurders, afkomstig van verschillende bedrijventerreinen
  • Kans om de veiligheid te versterken in je eigen bedrijfsomgeving
  • Mogelijkheden om je netwerk en kennis te verbreden.

EN NU?

Ben jij de U-Safe bestuurder die we zoeken? Mail dan het liefst voor 2 april 2022 wat informatie over jezelf en je motivatie naar info@lageweide.nl. Of bel eerst even met ons als je meer wilt weten. Parkmanager Roeland Tameling is bereikbaar via 06-174453490 of roelandtameling@lageweide.nl.