Wist jij wat je later wilde worden?

Een lastige keuze, vooral voor de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Want iedereen heeft talent, maar niet iedereen weet wat er te koop is op de arbeidsmarkt. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin iedereen gelijke kansen krijgt.

Om dat te bereiken helpen we kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via JINC-programma’s maken ze kennis met beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past of leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 56.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

JINC organiseert haar programma samen met het onderwijs en ruim 500 partners uit het bedrijfsleven. Partners krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in hun bedrijf. Ze versterken hun binding met de maatschappij en bieden deelnemende werknemers een inspirerende ervaring.

Iedereen groeit met JINC. Wil jij jongeren én jouw bedrijf ook laten groeien? Neem contact op via utrecht@jinc.nl

Bezoek Arriva