Werkt het alarmsysteem?

Bent u al aangesloten bij een beveiligingsdienst zoals BBN of een van hun collega’s? Stuur dan een mailtje met het verzoek om een (herhaalde) beveiligingsscan te doen waarbij onder meer wordt gecontroleerd of het alarmsysteem goed werkt.  

Waarom? 

  • Het is belangrijk dat uw pand goed beveiligd is, met goede sloten en een alarmsysteem dat aangesloten is op een Particuliere Alarmcentrale (PAC). En natuurlijk met snelle opvolging, want anders is de vogel al gevlogen. 
  • Helaas krijgt bijna 40% van alle ondernemers ooit met een inbraak te maken. De gevolgen zijn vaak groot. U moet gestolen spullen vervangen of nieuwe voorraden aanschaffen. Als dat lang duurt of als de producten niet meer leverbaar zijn, heeft u ook omzetverlies. En niet zelden is er sprake van schade aan het pand. Soms betekent inbraak ook verlies van belangrijke bedrijfsdocumenten, doordat computers gestolen zijn. Veel ondernemers ervaren juist dát verlies als erg vervelend. Ook komt het geregeld voor dat na een inbraak brand wordt gesticht om sporen uit te wissen. Als de boel niet op tijd geblust kan worden, leidt een simpele inbraak soms dus zelfs tot het totale verlies van een bedrijfspand.   

 

Kijk voor meer informatie op hetccv.nl/keurmerken/zakelijk/inbraakbeveiliging-bedrijfspand/particuliere-alarmcentrale-en-videotoezichtcentrale/