Vragenlijst waterstof in mobiliteit

Wilt u als ondernemer deze anonieme vragenlijst invullen? Hiermee willen we de kennis en interesse in waterstof in de mobiliteit in de provincie Utrecht peilen: nl.research.net/r/lifenewhyts

Om uw kennis en interesse in waterstof in de mobiliteit in de provincie Utrecht te peilen, hebben we een korte vragenlijst ontwikkeld. Weet u bijvoorbeeld of er in de provincie al auto’s op waterstof rijden? Welke voor- en nadelen zijn er bij het gebruik van waterstof? En hoe ziet u de toekomst van auto’s en vrachtwagens op waterstof? Dat willen we graag weten.

De antwoorden gebruiken we in het Life NEW HYTS project voor groene waterstof in mobiliteit in de provincie Utrecht. Life NEW HYTS (ReNEWable green HYdrogen for TranSport) is een project van KWR, provincie Utrecht, Hysolar, Van Heezik, Stamhuis, Jos Scholman en Van den Heerik en wordt medegefinancierd door de Europese Unie.

De vragenlijst is anoniem en de ingediende antwoorden worden alleen gebruikt binnen het project. Invullen kost u ongeveer 5 minuten.