Verkenning behoefte aan een leerwerkbedrijf Logistiek op Lage Weide

Heeft u moeite met het vinden van geschikt personeel in de logistiek? 

Op dit moment zijn we aan het verkennen of we op Lage Weide een leerwerkbedrijf logistiek kunnen opzetten. Het leerwerkbedrijf is gericht op iedereen die niet past in regulier beroeps/praktijkonderwijs en die extra begeleiding en voorbereiding nodig heeft om wél een kwalificatie in de logistiek te behalen.  

Heeft u medewerkers in dienst die hierbij passen, of wilt u juist mensen de mogelijkheid bieden binnen uw bedrijf werkervaring op te doen? Dan is dit wellicht iets voor u. Voordelen zijn: 

  1. Invloed op de opleiding die via leerwerkbedrijf logistiek Lage Weide wordt aangeboden, zodat dit naadloos aansluit bij de behoefte van uw bedrijf; 
  2. Toegang tot een nieuwe groep potentiële werknemers; 
  3. Indien gewenst ondersteuning vanuit Parkmanagement Lage Weide 

 

Iedereen de mogelijkheid bieden om op haar of zijn eigen niveau te werken en te leren, dat is waar we voor gaan. Door werken en leren te combineren is elke kandidaat in staat om zich te ontwikkelen. Vaardigheden die de kandidaat op de werkplek heeft opgedaan worden erkend in een praktijkverklaring. Zo vindt de kandidaat een betere aansluiting op een baan en/of een eventuele vervolgopleiding, helemaal naar haar of zijn eigen mogelijkheden. 

Bent u nog niet gebeld, maar wél geïnteresseerd in een verkennend gesprek? Neem contact op met Ellen van Wijk via telefoonnummer 06 23383520 of emailellenvanwijk@lageweide.nl 

Het leerwerkbedrijf is een publiek-private samenwerking tussen logistieke bedrijven van Lage Weide ondersteunt en vertegenwoordigd door Parkmanagement Lage Weide met sociaal ontwikkelbedrijven UW en Stimulans, WSP en ROC Midden Nederland.