Vacature Kwartiermaker Arbeidsmarkt

Innovatief Leren en Werken op Lage Weide

Word jij onze kwartiermaker?
Bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht is de thuisbasis van 985 bedrijven en biedt werk aan 18.000 mensen. De komende drie jaar geeft Parkmanagement Lage Weide het gebied een impuls. Project Impuls Lage Weide heeft als doel om het vestigingsklimaat te verbeteren. Onder meer door knelpunten op de arbeidsmarkt op te lossen. Wij investeren in duurzame samenwerking met onderwijs, UW bedrijf en bedrijven onderling.

Wij zijn op zoek naar iemand die de behoeftes van werkgevers kan vertalen naar concrete en duurzame oplossingen. Iemand die een brug slaat tussen bedrijven, onderwijs, werkgeverservicepunt, UWV en UW bedrijf en de haalbaarheid van bestaande ideeën kan onderzoeken en vergroten. Zo willen we de haalbaarheid onderzoeken van een model waardoor duurzame werkgelegenheid ontstaat voor mensen met een arbeidsbeperking, een poule waardoor personeel tussen verschillende bedrijven kan rouleren, manieren om de kloof tussen onderwijs en bedrijfsleven te verkleinen.

Heb jij ervaring in het samenbrengen van organisaties en mensen om zo maatschappelijke problemen op te lossen en ben jij goed in het enthousiast maken van anderen en het van de grond krijgen van nieuwe initiatieven, dan is deze rol jou op het lijf geschreven!

Functiebeschrijving
Als kwartiermaker ben je belast met de uitvoering en bewaking van de voortgang van het thema arbeidsmarkt zoals beschreven in Projectplan Impuls Lage Weide.

Aan jou de taak om de plannen in samenwerking met de kerngroep Arbeidsmarkt Lage Weide en het netwerk P&O uit te werken en door te ontwikkelen tot initiatieven die duurzaam een positief effect hebben op Lage Weide.

Wij vragen
Je hebt ervaring met het enthousiasmeren van bedrijven en stakeholders. Je bent creatief, een doorzetter en in staat resultaat te bereiken in een complexe omgeving. Je bent een verbinder en je vindt het leuk om zaken voor elkaar te krijgen; hierin ga je ook graag op zoek naar nieuwe manieren.

Je herkent je verder in het volgende:
• je kunt zelfstandig werken maar ook goed samenwerken in team en draagt effectief bij aan gezamenlijke doelstellingen van Impuls  Lage Weide;
• je hebt uitstekende communicatievaardigheden, zowel verbaal als non-verbaal, en je vindt het geen probleem om te presenteren      voor groepen;
• je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig managen van (complexe) projecten;
• je bent bekend met het thema arbeidsmarkt en werkgelegenheid;
• je hebt een HBO/WO opleiding afgerond;
• je hebt minimaal 3 jaar (relevante) werkervaring.

Wat hebben wij jou te bieden
Werken bij Lage Weide is meer dan werken! Je vergroot de waarde van werk door hyperlokaal de samenwerking tussen bedrijven onderling en met onderwijs en overheid te vergroten. Jij biedt bedrijven zekerheid dat ze voldoende (kwantitatief en kwalitatief) personeel kunnen vinden en je biedt werknemers en potentiële werknemers werkzekerheid en perspectief.

In deze functie word je onderdeel van een dynamische, innovatieve werkomgeving. Het gaat om een tijdelijke functie van een half jaar.

Wil je meer weten over deze functie of direct solliciteren, neem dan contact op met Josien van Breda
(per e-mail): josienvanbreda@lageweide.nl of telefonisch: 06-39116288.

Reageren kan tot uiterlijk 29 november aanstaande.