Vacature junior projectmanager Slimme Mobiliteit

Lage Weide is een groot bedrijventerrein in Utrecht-West, huisvest ca. 800 bedrijven en biedt werk aan zo’n 18.000 mensen. Werkgelegenheid op met name op praktisch niveau. Lage Weide ligt op een strategische plek naast de A2, A12 aan de haven. De energietransitie en de bouwplannen in de Merwedekanaalzone bieden kansen om op Lage Weide via slimme logistieke oplossingen bouw- en sloopafval aan en af te voeren met schone vaar- en voertuigen. Ook zal dit nieuwe werkgelegenheid opleveren.

Werkstichting Parkmanagement Lage Weide is in 2018 opgericht. Wij helpen ondernemers op Lage Weide verder. Samen met je collega’s geef jij daar concreet invulling aan. Als junior projectmanager verbind je, namens de bedrijven op Lage Weide, verschillende partners en initiatieven met als aandachtsgebieden bereikbaarheid en ondernemersondersteuning. Je werkt mee aan allerlei verschillende projecten, communiceert veel via e-mail en telefoon met bedrijven en andere partijen waar we mee samenwerken. Je hebt een praktische blik en zorgt ervoor dat Parkmanagement Lage Weide concrete resultaten boekt. Daarnaast heb je ervaring met en gevoel voor projectmanagement en communicatie, je bent handig met (social) media, hebt een vlotte pen en kunt evenementen en bijeenkomsten organiseren.

Aansturing en context

Je hebt een behoorlijk zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid in een kleine, pas gestarte organisatie. Samen met de senior projectmanager, de directeur en de office manager doe je alles wat nodig is om zaken goed te laten verlopen. Je bent niet alleen inhoudelijk bezig in de rol van projectmanager, maar besteedt een deel van je tijd aan het verbeteren van de onderlinge contacten en kennisuitwisseling van ondernemers op Lage Weide, communicatie onder andere met nieuwsbrieven en social media naar ondernemers en stakeholders en het organiseren van bijeenkomsten.

Functie-eisen

Je beschikt over:

  • HBO-WO denkniveau
  • Enige ervaring met projectmanagement;
  • Affiniteit met ondernemers, logistiek en duurzaamheid;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Profiel en competenties

Je koppelt een communicatieve, op samenwerking gerichte persoonlijkheid aan een hands on mentaliteit. Je bent zelfstandig, ondernemend, initiatiefrijk, communicatief sterk en overtuigend. Als er veel werk ligt behoud je overzicht en ben je goed in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je ziet de verschillende belangen en weet hier met souplesse en diplomatie mee om te gaan. Je bent als netwerker gericht op samenwerking, oplossingen, ontwikkeling en professionalisering. Je hebt oog voor wat er moet gebeuren en pakt zaken snel en praktisch op.

Wij bieden:

  • Een veelzijdige functie met veel zelfstandigheid en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Het betreft een nieuwe functie. De aanstelling die geboden wordt is in eerste instantie voor de duur van een jaar en wordt bij goed functioneren verlengd.
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.
  • De arbeidsduur bedraagt 24-32 uur per week, in overleg nader in te vullen

 

Procedure

Spreekt dit je aan en wil je meer weten? Neem dan contact op met Roeland Tameling, via roelandtameling@lageweide.nl.

Solliciteren kan voor 1 december 2019 door het via e-mail sturen van een motivatiebrief en cv.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken: een met de senior projectmanager en een tweede met de directeur bestuurder en de office manager.