Kennislunch 9 december over Wet Arbeidsmarkt in Balans

Op maandag 9 december van 12:00-14:00 uur organiseert het P&O Netwerk een kennislunch over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB).

U bent vast al druk bezig met de WAB die op 1 januari 2020 in werking treedt. Deze wet zorgt voor een aantal grote veranderingen: lage WW-premie voor vaste contracten en hoge WW-premie voor flexibele contracten, aanbod voor vaste uren na 12 maanden voor oproepkrachten, gelijke arbeidsvoorwaarden voor payrollers en transitievergoeding voor dag 1. Stuk voor stuk wijzigingen die impact hebben op uw dagelijks werk.

Wat moet u persé doen voor 1 januari? Hoe kunt u deze wijzigingen het beste implementeren in uw bedrijfsvoering? Efraïm Hoogkamer, werkzaam bij onze kennispartner OTTO Workforce, zal alle do’s en don’ts met u delen. En natuurlijk is er volop ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomst is bedoeld voor HR-professionals die werkzaam zijn op Lage Weide. U bent harte welkom op 9 december vanaf 12:00 uur bij de Hofclub Werken en Vergaderen aan de Niels Bohrweg 121 te Utrecht. Aanmelden kan via josienvanbreda@lageweide.nl