Uitnodiging P&O Netwerkbijeenkomst 8 september van 09.00 uur tot 11.00 uur

Beste P&O-ers,

Wat als mijn mensen blijven thuiswerken en ik ons thuiswerkbeleid wil vastleggen? Met welke juridische plichten moet ik als werkgever eigenlijk rekening houden? En wat als door corona de business van mijn bedrijf verandert? Kan ik zomaar arbeidsvoorwaarden van het personeel wijzigen? En waar moet ik op letten als ik tot gedwongen ontslag moet overgaan?

Door corona loop je als P&O verantwoordelijke tegen allerlei nieuwe vraagstukken aan. Gelukkig hebben we Maarten van Gelderen, de beste arbeidsrechtadvocaat van Lage Weide en wijde omgeving, bereid gevonden om jullie bij te praten over de juridische gevolgen van corona voor je personeelsbeleid. Maarten is al ruim twintig jaar arbeidsrechtadvocaat en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ontslagkwesties, geschillen rondom arbeidsvoorwaarden en concurrentie- en relatiebedingen. Maarten is de initiatiefnemer van Ontslag.nl en partner bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Maarten is een veelgevraagd spreker voor congressen en cursussen en is regelmatig te horen en te zien in landelijke media zoals BNR Nieuwsradio en De Telegraaf.

Dit is je kans om al je vragen te stellen en je dilemma’s voor te leggen. Om te zorgen dat de informatie naadloos aansluit bij jouw behoefte, vinden we het fijn als je van te voren aan ons laat weten waar je meer over wilt weten. Zet er even bij of je de vraag anoniem stelt of dat we je (bedrijfs)naam mogen delen met Maarten.

Wat:                    P&O Netwerk met Maarten van Gelderen

Datum:               Dinsdag 8 september van 9:00-10:30 (inloop vanaf 8:45)

Waar:                 De Hofclub aan de Niels Bohrweg 121

Aanmelden:       Graag! Via info@lageweide.nl

PS: nieuwsgierig hoe je met thuiswerken productiviteit en creativiteit van je team kunt vergroten, kijk dan dit filmpje van 5 minuten:

universiteitvannederland.nl/college/doe-jij-je-werk-beter-als-je-thuiswerkt

 En voor ik het vergeet, De Hofclub heeft alle noodzakelijke maatregelen getroffen om te zorgen voor een veilige bijeenkomst. www.hofclub.nl/vergaderen/corona-maatregelen-hofclub/