Uitnodiging: Het MKB Financiering Event – 11 maart 2020 Utrecht

Beste ondernemer,

Het financieringslandschap voor ondernemers is continu in beweging. Financiering komt niet langer enkel bij traditionele (bancaire) partijen vandaan, maar is steeds vaker een combinatie van verschillende bancaire en non-bancaire producten. Dit nieuwe landschap zorgt voor tal van mogelijkheden voor de ondernemer.

Kanaal30 in Utrecht is op woensdag 11 maart 2020 de locatie voor het MKB Financiering Event. Hier kunnen ondernemers, ‘alternatieve’ (non-bancaire) financiers en financieel adviseurs elkaar ontmoeten. Wij nodigen uw ondernemersvereniging, Lage Weide, van harte uit om het event te bezoeken.

Ronald Kleverlaan (Stichting MKB Financiering) praat u bij over het nieuwe financieringslandschap en Hans Biesheuvel (ONL voor Ondernemers) gaat in gesprek met ondernemers over hoe zij hun financieringsbehoefte hebben ingevuld. Naast een infomarkt, kunt u er ook terecht voor kennissessies en interactieve workshops over alternatieve financiering.

Programma
13:00 uur – Ontvangst, infomarkt.
13:30-14:45 uur – Plenair gedeelte

  • Ronald Kleverlaan (Stichting MKB Financiering) over het ‘nieuwe’ financieringslandschap.
  • Hans Biesheuvel (ONL voor Ondernemers) in gesprek met ondernemers.
  • Paneldiscussie met alternatieve financiers Spotcap, Voldaan en Qredits.

 

14:45-15:15 uur – Pauze, infomarkt.
15:15-15:40 uur – Workshopronde 1
15:45-16:15 uur – Workshopronde 2
16:15-17:15 uur – Netwerkborrel, infomarkt.

Voor meer informatie over het event en de workshops: onl.nl/mkb-financiering-event/

Wij hopen zoveel mogelijk ondernemers te kunnen informeren over de kansen die er zijn op het gebied van ‘alternatieve’ financiering. Zou u dit event willen communiceren binnen uw netwerk, op bijvoorbeeld de agenda van de ondernemersvereniging?

Het MKB Financiering Event is er voor ondernemend Nederland die bijvoorbeeld start-, werk- of groeikapitaal nodig hebben. Deelname is GRATIS en u kunt zich hier aanmelden voor het event.

Graag tot 11 maart!

Met vriendelijke groet,
MKB Financiering Event, hoofdpartners,

Jacqueline Sibon – Qredits
Stephanie Herpers – Voldaan
Suzan Waarts – Spotcap