Rabobank Nederland is ook gevestigd op Lage Weide en in dat kader delen we graag onderstaande uitnodiging met jullie: 

Als coöperatieve bank geloven wij in de kracht van het collectief. Samen bereiken we meer dan alleen.

De coronacrisis leidt in alle lagen van de bevolking tot problemen. Wij geloven dat we als land sterker uit de crisis komen zolang saamhorigheid en solidariteit de boventoon blijven voeren.

Daarom doen we iets bijzonders. Samen met honderden leden, klanten en stakeholders uit onze regio werken we aan een Coöperatief Convenant, een toekomstplan voor Nederland. Gemaakt voor en door jou en de mensen en bedrijven om je heen.

Praat je mee op 10 februari van 16:00 – 18:00 uur?

Als inwoner of betrokkene in onze regio weet jij als geen ander wat er leeft en speelt. We nodigen je daarom uit om met ons in gesprek te gaan over de maatschappelijke en economische uitdagingen in de regio Midden-Nederland. Jij draagt actief bij aan oplossingen en een plan, waarmee we de regio én Nederland als geheel kunnen verbeteren.

Op weg naar het Coöperatief Convenant voor Nederland

De dialoog die wij voeren op 10 februari vindt ook in 13 andere regio’s in Nederland plaats. De uitkomsten uit de 14 regionale bijeenkomsten in het hele land vormen samen het Coöperatief Convenant voor Nederland en bieden we in de lente van 2021 aan het nieuwe kabinet aan.

Doe jij ook mee?

Meer informatie over de verschillende stappen in dit unieke project vind je op de aanmeldsite. Aanmelden voor de online dialoog kan tot en met 7 februari 2021 via deze link. Ken jij iemand uit de regio die ook graag wil meepraten? Stuur gerust deze uitnodiging door.

Hartelijke groet,

Hans Benard, Dennis Kooren, Denise Notenboom, Rients Schuddebeurs,
Wilfred Smit, Paul Verhoef, Monique van de Wakker en Marcel Wijnen

Directievoorzitters Rabobank in regio Midden-Nederland