Uitgesteld: informatiebijeenkomst digitaal veilig ondernemen

DEZE BIJEENKOMST IS UITGESTELD.

Informatiebijeenkomst digitaal veilig ondernemen: Hoe ga ik om met cyberrisico’s in mijn bedrijf?

 

Geachte ondernemers van Lage Weide,

De afgelopen jaren heeft digitaal werken en ondernemen een vlucht genomen. Dit brengt vele voordelen, maar helaas ook kwetsbaarheden met zich mee voor u als ondernemer. Wat voor risico’s loopt u dan? Wat zijn de populaire vormen van cybercriminaliteit op dit moment, hoe hoog is de kans om doelwit of slachtoffer te worden? En hoe kunt u zich er tegen wapenen? Op verzoek van ondernemers van uw bedrijventerrein organiseert Cybernetwerk Utrecht, samen met Parkmanagement Lage Weide een informatiebijeenkomst over digitaal veilig ondernemen. Er wordt een datum gezocht in het najaar.

Informatiebijeenkomst digitaal veilig ondernemen: Hoe ga ik om met cyberrisico’s in mijn bedrijf?

  • 15.00 uur Inloop
  • 15.30 uur Opening en welkom door David de Kramer, adviseur digitale veiligheid, gemeente Utrecht
  • 15.40 uur Wereldcafé met aan elke tafel presentaties en toelichtingen van:

-Het cybercrimeteam van politie Midden Nederland
-Een ethische hacker
-Actstamp Information Security
-Guardian360

  • 17.00 uur afsluiting en gelegenheid tot informeel napraten

De bijeenkomst vindt alleen plaats bij voldoende (minimaal 30) aanmeldingen. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar cybernetwerk@utrecht.nl. De bijeenkomst zal plaatsvinden op Lage Weide, na aanmelding ontvangt u meer informatie over de exacte locatie.

Zoals u hopelijk weet is in november 2021 Cybernetwerk Utrecht opgericht. Cybernetwerk Utrecht is een samenwerkingsverband dat midden- en kleinbedrijf in de stad Utrecht (en regio) bewust wil maken van de risico’s die cybercriminaliteit voor de bedrijfsvoering kunnen vormen. Met gerichte acties willen we Utrechtse ondernemers beter toerusten, verbinden en handelingsperspectief bieden tegen digitale onveiligheid voor hun onderneming. Alle informatie en activiteiten bundelen we op www.cybernetwerkutrecht.nl.

Mede namens politieteam Utrecht West en Parkmanagement Lage Weide,

David de Kramer
Adviseur digitale veiligheid
Gemeente Utrecht