Profiteer nog meer van de collectieve surveillance op Lage Weide

Grootschalige beveiliging werkt een stuk effectiever dan wanneer ieder afzonderlijk een ‘mannetje’ laat rondlopen. En het is een stuk goedkoper. De collectieve surveillance op Lage Weide is naast de camerabewaking een vast onderdeel van de collectieve beveiliging. Maar het is nog effectiever als je met je eigen bedrijfspand hierop aansluit.

Daarom bieden wij met U-safe alle gebruikers op Lage Weide alarmopvolging aan onder de volgende condities:

  • Abonnement (keyholding) alarmopvolging jaarlijks €0,–
  • Per opvolging max 30 min. €32,99
  • Aanvullend per 30 min €28,85


Bovendien dient de surveillant binnen 30 min ter plaatse te zijn. Indien dit overschreden wordt volgt er geen factuur. Deze aanrijtijden worden eveneens net als de gereden surveillanceronden maandelijks gecontroleerd.

De surveillance wordt in onze opdracht uitgevoerd door BBN Beveiliging. U-safe verzorgt het beheer en kwaliteitsmanagement voor de Surveillance en toezichtcentrale.

Voor vragen mail naar frankvanessen@u-safe.nl of 06-21173994.

Sterke combinatie met camerabeveiliging

BBN Beveiliging werkt samen met Spyke Security. Deze organisatie verzorgt de collectieve camerabeveiliging  op ons bedrijventerrein. Spyke beschikt over een van de modernste videotoezichtcentrales (VTC) van Nederland met bijzonder geavanceerde apparatuur en software analyse. Net als bij BBN voldoen de medewerkers, de alarmprocedure en de huisvesting aan de strengste wettelijke eisen.

Na een melding van de intelligente software van de camera’s van het bedrijventerrein worden de beelden door de  VTC geanalyseerd. Het grote voordeel is enerzijds dat de VTC de surveillancedienst van BBN in direct contact staat met de toezichtcentrale, die ter plekke de ogen en oren vormen en direct in actie kunnen komen als het nodig is. Anderzijds is er de mogelijkheid om rechtstreeks en onmiddellijk te schakelen met politie en brandweer. Via ‘Live View’ kan de politie dan meekijken op de camerabeelden. Sneller en kordater handelen is bijna niet mogelijk. Tegen een faire deelnemersprijs.

Het mooie is dus dat we individuele beveiligingscamera’s kunnen aansluiten aan de toezichtcentrale waarmee er meer zichtpunten mogelijk worden. Door de uitstekende samenwerking tussen Spyke Security en BBN is de aansturing van de surveillant op het bedrijventerrein bij een alarmmelding vanuit de bedrijfspanden veel sneller en efficiënter, wat van cruciaal belang is bij het voorkomen van een inbraak.

Collectieve beveiliging, dat doen we samen!