P&O netwerkbijeenkomst van 15 december verzet naar 19 januari 2021

Beste P&O’ers,

Veel van jullie zijn te druk om op 15 december aanwezig te kunnen zijn bij de P&O bijeenkomst. We hebben daarom besloten deze te verzetten naar dinsdag 19 januari 2021 van 9.00 tot 10.30 uur.

Het thema van deze sessie is Van Werk naar Werk mobiliteit.

Ook gaan we in gesprek over de onderwerpen die in 2021 in het P&O netwerk aanbod moeten komen. Het afgelopen jaar waren dat: Effectief Belonen en Beoordelen, Thuiswerken en Taalles.

Aanmelden voor deze sessie kan via info@lageweide.nl Wil je alvast meer weten over de Van Werk Naar Werk Pilot op Lage Weide of wil je met jouw bedrijf deelnemen, dan kun je ons ook mailen.

Toelichting Van Werk naar Werk Mobiliteit

Op Lage Weide gaan we een Van Werk naar Werk pilot starten. Vragen waar we onder andere een antwoord op zoeken zijn: Hoe kunnen we mensen die door corona hun baan verliezen laten instromen bij bedrijven op Lage Weide die mensen zoeken? Kunnen we mensen die boventallig zijn geworden op Lage Weide tijdelijk of duurzaam naar uit laten stromen naar andere bedrijven op Lage Weide? Wat voor loopbaanpaden en ontwikkelmogelijkheden kunnen we gezamenlijk bieden op Lage Weide?

In deze bijeenkomst zullen loopbaancoaches van Mobiliteit Utrecht (www.mobiliteit-utrecht.nl/) vertellen wat zijn voor bedrijven en medewerkers op Lage Weide kunnen betekenen bij Van Werk naar Werk mobiliteit.

Van Werk naar Werk mobiliteit vraagt dat er anders wordt gekeken naar werkervaring dan alleen vanuit de functie. Zeker als die functie ophoudt te bestaan. Op Lage Weide willen we aan de slag met het kijken naar skills in plaats van functieprofielen. HR-collega Verina Lim van de Stiho Groep komt vertellen over hoe zij hun functies hebben omgezet naar rollen en wat dit betekent voor de inzetbaarheid van hun medewerkers.