Parkmanagement Lage Weide wenst u fijne feestdagen!

Het eerste jaar van Parkmanagement Lage Weide zit er alweer bijna op. We kijken met plezier terug op 2019: het team is uitgebreid met Iris van den Heuvel en Roeland Tameling, we hebben een EFRO-subsidie gekregen die zorgt dat we de komende 3 jaar €900.000,- extra kunnen investeren in het verbeteren van vestigingsklimaat op Lage Weide, het Keurmerk Veilig Ondernemen is toegekend en we hebben een aantal goed bezochte bijeenkomsten gehad.

Ook in 2020 blijven wij ons inzetten voor het verbeteren van de bereikbaarheid en verkeersveiligheid, een oplossing voor de parkeeroverlast, een actief P&O Netwerk en mooie bijeenkomsten.

Langs deze weg wil ik alle ondernemers bedanken al uw hulp. Met het invullen van enquêtes, uw aanwezigheid op onze events, de vele gesprekken, telefoontjes en e-mails, werken we samen aan een goed vestigingsklimaat op Lage Weide!

Rest mij nog u een succesvol 2020 toe te wensen. Hopelijk tot ziens op de nieuwjaarsborrel.

Aanmelden kan via www.welkomoplageweide.nl

Parkmanagement Lage Weide is vanwege de kerstvakantie gesloten van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari 2020. Voor dingende zaken kunt u contact opnemen met Josien van Breda op: 06-39116288.

Met ondernemende groet,
Josien van Breda
Directeur-Bestuurder St. Parkmanagement Lage Weide

Feestagen