Ook UW en Stamhuis ondersteunen Lage Weide Fiets Challenge

Het promotieteam van de Ik Fiets Challenge Lage Weide bezocht in de laatste week van juni nóg twee bedrijven op Lage Weide. Met de, inmiddels bekende, finishboog voor de panden kregen ook alle aanwezige medewerkers van UW en Stamhuis een mooie fietsbel uitgereikt. Een extra motivatie om de fiets naar het werk te pakken, uiteraard met de Ik Fiets app op je telefoon en de Lage Weide fietsbel op de fiets!

In de vroege ochtend van donderdag 24 juni was de Niels Bohrweg 121 het decor voor de campagne. Bij het grote pand van UW kregen alle medewerkers een fietsbel en uitleg over de campagne middels een flyer. UW draagt de fietschallenge een warm hart toe en hoopt dat steeds meer medewerkers op het hele bedrijventerrein met de fiets naar het werk gaan. Het promotieteam kreeg dan ook veel enthousiaste reacties en de fietsbellen waren nog de hele dag te horen in het gebouw.

Dinsdagmiddag 29 juni verplaatste het promotieteam zich richting Stamhuis. Aan de toegangspoort op de Fermiweg kregen alle vertrekkende medewerkers aan het eind van de dag onder de finishboog een mooie fietsbel. Dat de fietscampagne al bekend was bij Stamhuis werd snel duidelijk. Veel medewerkers hadden de Ik Fiets app al op hun telefoon en spaarde hiermee al voor punten per gefietste kilometer. Een mooie ontwikkeling, die Stamhuis met de komst van het promotieteam graag extra aandacht gaf. En die daarnaast de vitaliteit van de medewerkers en de bereikbaarheid van Lage Weide nog meer verbetert.

In de maand juni heeft het promotieteam zeven locaties op Lage Weide bezocht. Naast UW en Stamhuis werd de Ik Fiets Challenge gepromoot bij HEMA, Picnic, Theo Pouw, MyOffice en Frame Offices. De campagne heeft als doel om eind juli 2021 samen met alle werknemers op Lage Weide 10.000 fietsritjes te maken. Met nog een maand te gaan zijn er inmiddels al bijna 5.000 fietsritjes gemaakt door medewerkers op Lage Weide. Een mooi doel voor de maand juli om ook de andere 5.000 fietsritjes met elkaar te halen. Mocht je de Ik Fiets app nog niet op je telefoon hebben; op lageweide.nl/ik-fiets/ vind je alle informatie.