Ontdek 16 juni welke beoordelingsmethodiek bij uw bedrijf past

Neem 16 juni deel aan de online P&O bijeenkomst over effectief beoordelen en belonen

Bedrijven worstelen met de vraag hoe ze op een goede manier kunnen beoordelen en belonen. Traditionele beoordelingscycli kost veel geld en leveren vaak niets op dan frustratie. De jaarlijkse evaluatie van werknemers door managers werkt demotiverend en heeft geen positief effect op de prestatie.

Kilian Wawoe heeft op basis van wetenschappelijke inzichten en interviews met honderden hr-managers onderzocht welke beoordelingsmethodiek wel werkt.

In deze P&O bijeenkomst deelt Kilian Wawoe de laatste inzichten als het gaat om de veranderde beloningsbehoeften van medewerkers. Ook passeren een aantal best and worst practices de revue. We maken daarbij continu de vertaalslag naar wat dit betekent voor uw organisatie.

De sessie heeft het karakter van een interactieve dialoog. U wordt uitgedaagd om uw bijdrage te leveren, feedback te geven op andere deelnemers en actief te participeren in de discussie.

Voor meer informatie en de link naar het webinar: lageweide.nl/po/16-juni-presentatie-berenschot-over-beoordelingssystematiek/

Agenda:

8.50 – 9.00 uur: in(log)loop

9.00 – 9.10 uur: Welkom en korte rondleiding door ZOOM door Josien van Breda

9.10 –  10.30 uur: Interactieve sessie met Kilian Wawoe

10.30 – 11.00 uur: Ruimte voor overige P&O vragen op Lage Weide

11.00 uur: Einde sessie

Over Kilian Wawoe

Kilian Wawoe is veelgevraagd spreker over belonen. Hij is organisatiepsycholoog en associé bij Berenschot. Hij startte zijn loopbaan bij ABN-AMRO Bank maar verliet de bank uit onvrede over de heersende ‘bonuscultuur’. In datzelfde jaar promoveerde Wawoe aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam, waar hij tegenwoordig aan verbonden is als docent HRM. Hij is tevens auteur van het boek Het Nieuwe Belonen.