Omgevingsmanagement met Joel Fredericks (universiteit van Sydney)

Uitnodiging Masterclass Omgevingscommunicatie

27 januari 2020 | Hofclub Utrecht

start 14.30 (inloop vanaf 14.00)

Namens Parkmanagement Lage Weide, De BouwApp & POM bent u van harte uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan een Masterclass Omgevingscommunicatie, geleid door Dr. Joel Fredericks uit Australië.

Joel Fredericks

Gedurende 2,5 uur krijgt u o.a. inzicht in hoe omgevingscommunicatie ‘down under’ wordt uitgevoerd. Na afloop kunnen we onder genot van een drankje napraten.

Details

• Datum: Maandag 27 januari 2020
• Locatie: Hofclub Utrecht, Niels Bohrweg 121 (gebouw UW-bedrijf)
• De voertaal tijdens de Masterclass is Engels

Deze interactieve bijeenkomst verdiept zich in creatieve manieren om de omgeving te betrekken bij een project. Een van de manieren die in Australië erg succesvol is gebleken is het gebruik van zogenaamde Pop-ups. Workshopleider dr. Joel Fredericks geeft u inzicht in het ontwerpen van deze pop-ups die de betrokkenheid en draagvlak van de omgeving significant verhoogt.

Na afloop bieden wij ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje de Masterclass samen gezellig af te sluiten.

Aanmelden gratis voor ondernemers Lage Weide

Voor deze Masterclass zijn een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. Hoe eerder u zich registreert, hoe groter de kans dat u hierbij aanwezig bent. Voor elk bedrijf zijn maximaal 2 toegangskaarten beschikbaar.
U kunt zich aanmelden door te mailen naar info@debouwapp.nl onder vermelding van onderwerp: “Masterclass 27 januari” en de contactgegevens van de deelnemer(s).

 

Australië en Nederland tonen opvallend veel overeenkomsten als het gaat om omgevingsmanagement. Beide landen lopen voorop in deze discipline; het lijkt erop dat het wiel in beide landen is uitgevonden. Deze Masterclass is de eerste bijeenkomst waarin ervaringen van beide landen worden samengebracht.

Workshopleider Dr. Joel Fredericks is professor aan de universiteit van Sydney op het gebied van Community Engagement en tevens eigenaar van Thr!vengagement. In Australië wordt hij veelal als spreker uitgenodigd bij beurzen en het verzorgen van betaalde Masterclasses bij overheid en bedrijfsleven.

 

Joel Fredericks