Met de deelfiets van het Jaarbeursplein naar Lage Weide

Nu-Connect is een volledig geautomatiseerd systeem van innovatieve deel e-bikes, speciaal ontwikkeld voor openbaar en gemeenschappelijk gebruik. De e-bikes kunnen op verschillende locaties en op flexibele tijden worden meegenomen en elders weer worden ingeleverd. Ideaal voor korte ritten in de stad, voor woon-werkritten en als aanvulling op het OV.

De slimme elektrische deelfietsen van Nu-Connect zijn nu ook bij de Jaarbeurs te vinden, in de fietsenstalling bij bioscoop Kinepolis en werk- en ontmoetingsplek ANNE. Daarmee heeft Nu-Connect er een mooie locatie bij in het centrum bij Utrecht CS en fiets je snel en comfortabel naar je afspraken in de binnenstad.

Er zijn niet alleen uitleenstations op Lage Weide, maar ook op onder meer bedrijventerrein De Wetering – Haarrijn, in Maarssen, op het Business Eiland Utrecht en nu bij de Jaarbeurs. Met uitleenstations bij station Utrecht Centraal, station Maarssen, station Utrecht Leidsche Rijn en P+R Westraven, is Nu-Connect een handige last-mile vervoersoptie, een goede aanvulling op het openbaar vervoer.

NU-Connect is een mobiliteitsoplossing die is ontwikkeld door De Boom en het Meer, ideaal voor stedelijke gebieden en bedrijventerreinen. Januari 2015 ging Industrievereniging Lage Weide als eerste in Nederland van start met de Nu-Connect deel e-bike oplossing.