Medprevent wordt BHV hofleverancier Lage Weide

Parkmanagement Lage Weide en Medprevent B.V. hebben een raamovereenkomst afgesloten voor het aanbieden van BHV-trainingen aan bedrijven en organisaties op Lage Weide. 

Zo worden werkgevers concreet ondersteund bij de organisatie van personeelstrainingen op bedrijventerrein Lage Weide, want Medprevent biedt aan deze bedrijven een aantrekkelijk kortingsaanbod op hun tarieven voor BHV-trainingen aan. 

Josien van Breda, directeur van Parkmanagement Lage Weide is enthousiast: “Lage Weide beschikt alover het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B) en we zetten ons structureel in om de veiligheid op het bedrijventerrein te verbeteren. Goede BHV-trainingen horen daar ook bij en het is fijn dat ondernemers nu ook nog kunnen profiteren van collectieve korting. 

Voordelen uit BHV-trainingen 

Voor bedrijven, die zich met de kortingscode Parkmanagement Lage Weide aanmelden, geldt onderstaande kortingsregeling:  

 1. BHV Basis Opleiding (inclusief Lunch): € 146,50 p.p. in plaats van € 172,- 
 2. BHV Herhaling (inclusief lunch) € 121,50 p.p. in plaats van € 132,- 
 3. Prescan uurtarief € 110,- in plaats van € 125,- 

De inhoud van de trainingen is te vinden op www.medprevent.nl/opleiding-plaatsen/utrecht-west/ .  

Samenwerking 

Richard Zeeman van Medprevent is ook blij met de gemaakte afspraken: “Parkmanagement Lage Weide promoot het aanbod uit deze overeenkomst bij alle bedrijven en organisaties, die op bedrijventerrein Lage Weide gevestigd zijn. Deze organisaties worden door de werkstichting actief benaderd voor de genoemde voordelen. Daarnaast kunnen organisaties zelf rechtstreeks via de website van Medprevent hun interesse aangeven en zich voor de beschikbare trainingen aanmelden. Medprevent zorgt voor een correcte afhandeling van de kortingsregeling. 

Overeenkomst tussen Medprevent en organisaties op Lage Weide 

Voor de dienstverlening van Medprevent aan organisaties die op Lage Weide gevestigd zijn en bij Medprevent BHV-trainingen afnemen, gelden de Algemene Voorwaarden van Medprevent, zoals gepubliceerd op www.medprevent.nl/algemene-voorwaarden/ Parkmanagement Lage Weide is geen partij bij de overeenkomst die tussen Medprevent en de afnemers wordt gesloten. Maar Medprevent wordt door Parkmanagement Lage Weide nadrukkelijk wel beschouwd als een zogenaamde preferred supplier (voorkeursleverancier). En daar is Medprevent best trots op. 

Direct een BHV training met korting boeken? Ga naar www.medprevent.nl/bhv/inschrijven en volg de aanwijzingen.  

 Online aanmelden 

 1. Kies de datum van de BHV opleiding of BHV herhaling waarvoor u cursisten wilt aanmelden.
 2. Vul uw eigen bedrijfsgegevens in.
 3. Ga verder met het invullen van uw gegevens als contactpersoon.
 4. Vervolgens kunt u uzelf aanvinken als cursist of kunt u andere cursisten toevoegen. Bij hetaanmelden van iedere cursist dient u bij ‘Kostenplaats’Parkmanagement Lage Weide in te vullen. De administratie van Medprevent zal de benodigde korting automatisch doorvoeren. 
 5. Handel de aanmelding af door te betalen via een factuur en kies niet voor de optieiDeal.
  Reden hiervan is dat de korting voor organisaties op Lage Weide dan niet doorgevoerd wordt. 
 1. De aanmelding is gereed. U ontvangt direct een bevestigingsmail van de aanmelding. Let op: ook hier staat de reguliere prijs en niet de prijs met de korting voor organisaties op Lage Weide.

 

Op de uiteindelijke factuur zal pas het correcte bedrag komen te staan!