Lage Weide Fiets Challenge bij MyOffice en Frame Offices

Op donderdag 10 juni 2021 ging het promotieteam van Parkmanagement Lage Weide voor de derde keer het bedrijventerrein op. Op deze zonnige donderdag werd de Ik Fiets Challenge Lage Weide dit keer gepromoot bij MyOffice en Frame Offices. Werknemers van bedrijven in beide panden werden verrast met een fietsbel en flyer, met als doel om meer mensen op de fiets naar het werk te laten komen.

In de ochtend werden alle bezoekers bij MyOffice bij binnenkomst onder de finishboog welkom geheten met een uitleg over de Lage Weide Fiets Challenge. Werknemers van Krachtfactor, gevestigd in MyOffice, komen al dagelijks op de fiets naar het werk en ondersteunen de actie van harte. “Wij hopen dat er nog meer werknemers naar MyOffice op de fiets komen vanaf nu, zeker met dit mooie weer. En natuurlijk met de ‘Ik Fiets app’ aan en de nieuwe fietsbel op de fiets bevestigd!”

Rond het middaguur verplaatste de finishboog en het promotieteam zich naar Frame Offices. Zowel fietsers voor het pand als bedrijven in het pand werden attent gemaakt op de challenge. Dat leverde goede reacties op en voor alle werknemers werd een fietsbel en flyer achtergelaten. Voor de deur bij Frame Offices staat het verkeer in de spits geregeld vast richting de A2. “Het zou dan ook mooi zijn als meer mensen op de fiets naar Lage Weide komen, zodat de files daarmee minder worden,” aldus Michiel Fokker, locatiemanager van Frame Offices. En mochten we je onverhoopt mis zijn gelopen, dan zijn er bij de welkomstbalie van Frame Offices nog fietsbellen op te halen!