Lage Weide webinar “Opstarten na corona – anderhalve meter afstand”

Na het grote succes van het webinar “Wat gaat er goed (mis) met thuiswerken”, organiseert Parkmanagement Lage Weide op vrijdag 15 mei een tweede webinar: “Opstarten na corona – anderhalve meter afstand”.

  • Wilt u praktische, maar ook wetenschappelijk onderbouwde informatie over de anderhalvemetereconomie en de invloed daarvan op uw bedrijf?
  • Bent u benieuwd hoe andere bedrijven op Lage Weide zich voorbereiden op de 1,5 metersamenleving?

Meldt u zich dan aan voor het webinar van Parkmanagement Lage Weide met Sjoerd Hardeman, econoom en onderzoeker bij RaboResearch en Gertjan Stoker, directeur van UW. Sjoerd Hardeman vertelt over de manier waarop bedrijven volgens hem het beste kunnen inspelen op ‘het nieuwe normaal’ en daarna kunnen we met elkaar van gedachte wisselen over hoe dit er in de praktijk op de werkvloer, uit komt te zien. UW, gevestigd aan de Niels Bohrweg op Lage Weide, heeft hier al goede stappen in gezet en zal uit eigen ervaring vertellen wat ze hebben gedaan om alle medewerkers zo goed en veilig mogelijk weer aan het werk te kunnen laten gaan.

 

Het webinar zal plaatsvinden op vrijdag 15 mei, van 15.00 tot 16.00 uur. Meedoen kan via  www.webinarlageweide.nl. Hier vindt u praktische instructies, maar het is ook handig om u vooraf aan te melden. Geregistreerde deelnemers ontvangen namelijk een handige fact sheet na afloop. Registreren kan door een mail te sturen naar info@lageweide.nl.