Is uw mobiliteitsbeleid coronaproof?

Goedopweg en Parkmanagement Lage Weide helpen u in 4 weken concreet op weg.

Ruim 60% van de medewerkers werkt al maanden thuis, maar er komt een tijd dat we weer naar het werk gaan reizen. Hoe ziet dit eruit? Mogen uw medewerkers zo nog met het ov reizen? En afhankelijk van die keuze, wat doet u voor medewerkers die afhankelijk zijn van het ov? (Tijdelijke) herijking van uw mobiliteitsbeleid lijkt nodig. Vaste reiskostenvergoedingen zijn kostbaar, reizen per OV is niet meer of beperkt mogelijk of een stuk minder aantrekkelijk en wellicht zet u juist nu extra in op fiets of zelfs short lease en taxi.

Goeopweg helpt u kosteloos in 4 weken tijd met een praktisch stappenplan.

 

Corona Mobiliteitsprotocol door mobiliteitsexperts

Om samen met werkgevers te komen tot een herijking van hun mobiliteitsbeleid, is er door de experts van Goedopweg het initiatief  ‘Slimme en duurzame mobiliteit voor uw bedrijf’ voor ondernemers op Lage Weide ontwikkeld. Deze aanpak is een handvat voor werkgevers om tijdens deze pandemie hun mobiliteitsbeleid zodanig aan te passen dat medewerkers op een gezonde, duurzame en veilige manier naar het werk kunnen reizen. Wouter de Valk, accountmanager van Goedopweg, helpt u in 4 stappen :

  1. Inzicht brengen in huidige situatie

Samen met u verzamelen we informatie om uw huidige mobiliteitsbeleid inzichtelijk te maken.

  1. Postcode analyse

Goedopweg analyseert met u de woon-werk afstand van uw medewerkers en maakt zien wat het effect is van specifieke mobiliteitsmaatregelen.

  1. Workshop

Samen met u voeren we een workshop uit met interne stakeholders om concrete besluitvorming te realiseren.

  1. Samenwerkingen opzetten

We stellen ons netwerk en werkmethode beschikbaar om samenwerking met uw buren en branchegenoten te versterken.

 

Werkgevers zijn enthousiast

In de afgelopen weken is de aanpak getest bij meerdere werkgevers op Lage Weide. Uit al deze gesprekken blijkt dat werkgevers heel graag aan de slag willen met hun mobiliteit en dat het protocol hen hierbij goed kan helpen.

In het protocol worden diverse stappen onderscheiden, gebaseerd op de afstand van het woon-werkverkeer. Goedopweg ondersteunt werkgevers bij het toepassen van dit protocol. Hiervoor zijn diverse concrete maatregelen, projecten en persoonlijke hulp direct inzetbaar! Op die manier kunnen werkgevers snel en doelgericht geholpen worden met maatwerkoplossingen.

 

Wilt u ook geholpen worden?

Wilt u ook snel aan de slag om uw mobiliteit corona-proof te maken? Goedopweg helpt u binnen 4 weken deskundig, concreet en kosteloos op weg! Neem contact op met Wouter de Valk via wouter@goedopweg.nl of bel 06-25389661. Contactpersoon vanuit Parkmanagement Lage Weide is Roeland Tameling, roelandtameling@lageweide.nl / 06-17453490.