Gratis dienstverlening voor eigenaren vastgoed op Lage Weide

Geachte heer, mevrouw, 

U heeft vastgoed in eigendom op bedrijventerrein Lage Weide. Een deel van de OZB die u betaalt, wordt via het Ondernemersfonds Utrecht weer geïnvesteerd in Lage Weide, onder meer met parkmanagement. Kortom: u betaalt al mee aan de activiteiten die wij oppakken om ondernemers verder te helpen. Daarom maken we u graag attent op de mogelijkheden die dit wellicht voor u biedt. Zeker in deze woelige tijden staan we graag voor u klaar!  

 • Overheidslobby voor belangen van eigenaren en ondernemers. 
  Bijvoorbeeld: onlangs is het concept van de Ruimtelijke Strategie Utrecht (RSU) gepubliceerd. Utrecht heeft enorme ambities voor woningbouw en bevolkingsgroei. Het risico bestaat dat er te weinig ruimte voor bedrijven blijft en het vestigingsklimaat op Lage Weide verslechtert in plaats van verbetert. Wij behartigen uw belangen en houden u op de hoogte.

   

 • Inzet voor bereikbaarheid van ons bedrijventerrein. 
  Bijvoorbeeld: we hebben ervoor gezorgd dat aanpassing van de Demkabrug hoog op de prioriteitenlijst van wegbeheerders staat. Zodat je niet alleen met de auto, maar ook met de fiets makkelijker van en naar de rest van Utrecht kunt komen.

   

 • Door Lage Weide schoon, heel en veilig te houden zijn we onderscheiden met het Keurmerk Veilig Ondernemen.  
  Bijvoorbeeld: we gaan collectieve surveillance toevoegen aan het cameratoezicht op Lage Weide. Om de mensen en omgeving van úw vastgoed beter te beschermen. 


We houden u graag op de hoogte. Meer weten? Bel me via 0639116288 of mail naar josienvanbreda@lageweide.nl. Of kijk eerst op www.lageweide.nl, daar hebben we alle voordelen voor u op een rijtje gezet. 

Met vriendelijke groet, 

Josien van Breda, directeur-bestuurder Parkmanagement Lage Weide

p.s. Save the date: dinsdag 6 april 13 uur online meeting vastgoedeigenaren Lage Weide!