Goedopweg werkgevers webinar Thuiswerken – nu & straks

Goedopweg ondersteunt werkgevers kosteloos met het inrichten van hun duurzaam mobiliteitsbeleid en advies op maat. Speciaal voor werkgevers, organiseert Goedopweg daarom een serie webinars waarin actuele onderwerpen centraal staan. Tijdens de webinars word je geïnspireerd, geïnformeerd en worden best practices gedeeld. Zo houden we samen onze regio leefbaar en bereikbaar.

Werkgeverswebinar: Thuiswerken | nu & straks
Dinsdag 6 juli, van 12.30 tot 13.30 uur
Wil je dat jouw medewerkers ook in de toekomst (deels) blijven thuiswerken? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Met het project ‘Ondersteuning Thuiswerken’ geeft Goedopweg kosteloos een steuntje in de rug aan werkgevers binnen de provincie Utrecht, die thuiswerken een vaste plek willen geven binnen de organisatie.

Wat levert het je op?
Het project ‘Ondersteuning Thuiswerken’ wordt uitgevoerd door de thuiswerkexperts van Moneypenny, partner van Goedopweg. Als deelnemer doorloop je het traject in drie stappen. Als eerste bepaal je welke rol thuiswerken in jouw organisatie krijgt en welke afspraken daarbij gelden om het in goede banen te leiden. Vervolgens ontwikkel je samen een plan van aanpak waarin je vastlegt wat er moet gebeuren en welke randvoorwaarden er zijn. Tot slot ga je de aanpak invoeren. Zo kan de organisatie ook in de toekomst effectief blijven (thuis)werken. Je adviseur blijft ondersteuning bieden als er vragen zijn en evalueert hoe het traject is verlopen.

Werkgevers aan het woord
Tijdens het webinar vertellen we je alles over het project ‘Ondersteuning Thuiswerken’. Met o.a. Ellen Hunink, werkzaam bij Julius Clincal, gaan we dieper in op de uitdagingen die er zijn op het gebied van thuiswerken in de toekomst en hoe deze aanpak hen verder kan helpen. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen, schroom niet je hand op te steken als je een vraag of opmerking hebt!

INSCHRIJVEN

Ben je geïnteresseerd in dit gratis webinar? Meld je dan aan vóór maandag 05 juli via werkgeverswebinars-goedopweg.nl. Houd je mailbox in de gaten! Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin de Zoomlink voor deelname.

Noteer de datum alvast in je agenda: dinsdag 06 juli, van 12.30 tot 13.30 uur.