Geslaagde ILW Zomer BBQ 2021

‘Het mag weer en dus gaan we het doen.’ Na een lange periode zonder activiteiten kon op donderdag 8 juli 2021 de ILW zomer barbecue weer georganiseerd worden. Op het zonnige terras van het Carlton President Hotel werden alle ILW leden uitgenodigd voor een heerlijke barbecue met de nodige entertainment en kon er weer ouderwets genetwerkt worden.

De opening van de ILW zomer barbecue kwam van Jos van Rooijen, voorzitter ILW, die iedereen van harte welkom heette en kort terugblikte op het afgelopen jaar. Aansluitend kreeg Mariëlle Wieman, sinds 1 april 2021 de nieuwe directeur-bestuurder van Parkmanagement Lage Weide, het woord. Wieman heette iedereen ook hartelijk welkom en ging kort in op de plannen van Parkmanagement Lage Weide voor de toekomst van het bedrijventerrein. Nadat nieuw ILW-lid VisionBI zich aan de aanwezigen had gepresenteerd kon de barbecue echt beginnen.

De entertainment van de ILW zomer barbecue was deze keer in de vorm van een BBQ Quiz, onder leiding van Larry Kendrick (vaste pubquiz organisator van café Florin in Utrecht), met ondersteuning van Jeroen Pater (Utrecht International Comedy Festival). Voorafgaand en tijdens de barbecue werd de kennis van de aanwezigen in vier verschillende rondes op de proef gesteld. In teams per tafel werd er gestreden om een gratis zomerborrel met 50 collega’s op het terras van het Carlton President Hotel. Met vragen over de stad Utrecht, Lage Weide en actualiteiten werd er fanatiek gestreden en samengewerkt voor de hoofdprijs. Tussendoor en na afloop werd er genoten van al het lekkers van de barbecue en was er tijd om onderling bij te praten. Al met al een geslaagde ILW Zomer BBQ 2021!