Gertjan Stoker algemeen directeur bij UW

De Raad van Commissarissen van UW heeft Gertjan Stoker gevraagd om Wil Peters op te volgen als algemeen directeur van het Utrechtse sociale werkbedrijf. Wil Peters heeft begin september om gezondheidsredenen zijn functie als algemeen directeur neergelegd.

 

Vanaf begin van dit jaar nam Gertjan Stoker de functie van algemeen directeur al waar. André van Schie, voorzitter van de Raad van Commissarissen van UW: “We zijn erg blij met de wijze waarop we de afgelopen periode onder leiding van Gertjan Stoker als waarnemend bestuurder hebben kunnen doorwerken – binnen de grenzen van de coronaregels – aan onze missie: het bieden van passend werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij heeft dit jaar leiding gegeven aan de grootste uitdaging die UW maar mee kon maken. Samen met het managementteam en de enorme inzet van de medewerkers is het gelukt om veilig en gemotiveerd aan het werk te blijven. UW gaat met Gertjan als bestuurder onverminderd enthousiast verder werken aan passend werk voor iedereen in onze regio die graag aan de slag wil en daarbij een steuntje in de rug kan gebruiken.”

 

Gertjan Stoker: “Ik ben er trots op dat ik leiding mag geven aan het mooie leerwerkbedrijf UW. Ik ben zeer gemotiveerd om samen met onze medewerkers, klanten en partners de grote uitdagingen van deze tijd aan te gaan en verder te bouwen aan een goede toekomst voor UW en de UW’ers.”

 

Bron foto: Norbert Waalboer Fotografie