Fore Freedom start vraagbundeling glasvezel Lage Weide

Vanaf 24 juni start Fore Freedom met de vraagbundeling voor een collectief 100% open glasvezelnetwerk.

Fore Freedom is een landelijke leverancier van collectieve glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. In 2010 ontstaan uit een samenwerking tussen een aannemer, gespecialiseerd in infrastructuren en een ingenieursbureau.

Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot de grootste landelijke leverancier van collectieve glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Bij Fore Freedom is het een missie om alle ondernemers van Nederland betaalbaar, betrouwbaar en volledig open glasvezel-internet te bieden. Dat doen zij door krachten te bundelen en het collectief van ondernemers op bedrijventerreinen optimaal te benutten. Op die manier kunnen zij tegen lage kosten kwalitatief hoogwaardige en snelle glasvezelverbindingen bieden, zo gaven ze aan.

Fore Freedom heeft de afgelopen jaren al meer dan 120 bedrijventerreinen van een 100% open collectief glasvezelnetwerk voorzien. In de woorden van Sander Schoenmakers, accountmanager van Fore Freedom:  “Glasvezelkabels zijn letterlijk de levenslijn voor duizenden bedrijven en instellingen, waaronder overheden, multinationals en het MKB-bedrijf. Fore Freedom werkt er hard aan om de dienstverlening te garanderen en zo haar bijdrage te leveren in deze bijzondere tijd waarin Telecom tot de primaire levensbehoefte behoort. Door werken “op afstand” is het hebben van een stabiele snelle glasvezelverbinding, zowel thuis als in het bedrijf, steeds belangrijker.”

100% open glasvezelnetwerk

Schoenmakers: “Een 100% open glasvezelnetwerk, dit betekent dat u als ondernemer volledige keuze vrijheid heeft bij welke partij u uw diensten zoals internet, telefonie, alarm en overige IP diensten over de glasvezelaansluiting wenst af te nemen. Met glasvezel heeft u nog maar één verbinding voor als uw huidige verbindingen. Meer dan 70 Internet Service Providers kunnen leveren over het glasvezelnetwerk van Fore Freedom zowel de grote als minder bekende Providers, neem contact op voor de mogelijkheden.”

Standaard levert Fore Freedom een glasvezelaansluiting inclusief een internetpakket.

Hieronder is een tarievenoverzicht opgenomen. Schoenmakers licht toe: “Een snelle stabiele glasvezelverbinding inclusief internetpakket 100 Mbps is al beschikbaar vanaf € 49,00 per maand. Fore Freedom heeft haar abonnementen dusdanig opgebouwd dat het voor iedere ondernemer aantrekkelijk wordt om de overstap te maken naar een stabiele snelle glasvezel aansluiting. De Fore Freedom glasvezel abonnementen kunnen eenvoudig modulair worden samengesteld zodat u alleen afneemt en betaalt voor datgene dat u daadwerkelijk nodig heeft.”

Via deze link vindt u meer pakket en prijs informatie www.forefreedom.nl/images/algemeen/FF_Verbindingsovereenkomst_FTTH_Premium_Ulitimate-450.pdf

Heeft u al glasvezel? Ook dan kan het zeker aantrekkelijk zijn om de mogelijkheden te bekijken.

De vraagbundeling

De komende weken zal Sander Schoenmakers van Fore Freedom contact met u opnemen d.m.v. e-mail en telefonisch contact om de mogelijkheden toe te lichten en uw specifieke situatie te bespreken.

Tijdens de vraagbundeling bedragen de eenmalige aansluitkosten € 450,00, dit is mogelijk doordat de werkzaamheden voor alle aansluitingen tegelijkertijd uitgevoerd zullen worden. Wanneer u na de vraagbundeling besluit aan te sluiten zullen de eenmalige aansluitkosten minimaal € 1.750,00 bedragen en afhankelijk zijn van de afstand van uw pand tot het actieve glasvezelnetwerk.

Zodra het minimaal aantal benodigde deelnemers is behaald zal Fore Freedom overgaan tot detail ontwerp van het netwerk en vervolgens de vergunningsaanvraag indienen. Wanneer de vergunning akkoord gegeven is door de gemeente wordt er direct gestart met de aanleg van het nieuwe collectieve glasvezelnetwerk.

Op de website vindt u meer informatie en referenties www.forefreedom.nl

Wilt u meer informatie of uw interesse kenbaar maken dan kan dit via sales@forefreedom.nl of 010-8001060.